Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Hoe lang is mijn optietermijn?

Het komt helaas af en toe voor dat wij een teleurgestelde klant aan de telefoon krijgen. `Ik had vorige week een lagere prijs gezien dan nu.` Na even zoeken kom je er dan achter dat de prijs gestegen is of dat die voordelige auto nu uitverkocht is. Jammer! Daarom vanaf nu 14 dagen optietermijn!

Tips

  1. Zie je een aantrekkelijk aanbod? Boek de auto direct in!
  2. Twijfel je tussen twee auto´s? Kies de grootste. Die zijn vaak op aanvraag. Wij gaan dan alvast de beschikbaarheid voor je na, terwijl jij nog met je reisgenoten overlegt. Als het toch de kleinere wordt is dit vaak makkelijker te regelen dan andersom.
  3. Wil je nog even wachten met betalen, terwijl de auto in optie staat? Kies voor Ideal. Als je voor creditcard kiest wordt deze belast zodra de verhuurder de auto akkoord geeft. De Ideal betaling kun je voldoen zodra de optietermijn voorbij is.

Optietermijn_reisplannen

Hoe werkt de optietermijn?

Je hebt standaard 14 dagen optie, tenzij de reservering binnen 14 dagen ingaat. Gaat de reservering binnen 14 dagen in heb je vanaf het moment dat deze akkoord komt nog 24 uur een optie. Maak je een reservering binnen 24 uur voor vertrek kunnen we je helaas geen optie meer geven.

Flexservice

Natuurlijk kun je ook altijd onze Flexservice afsluiten. Zo kun je voor een bedrag tussen de € 7,- en € 21,- de reservering tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Hierbij maakt het niet uit wanneer je de reservering gemaakt hebt.

Annuleren

Annuleer je de reservering binnen de optie termijn? Dan is dit uiteraard kosteloos! Na de optietermijn gelden annuleringskosten.

Heb je vragen over jouw reservering? We helpen je graag! Je kunt ons telefonisch bereiken op: 023- 5699 696 of per mail via reservation@sunnycars.nl.

 

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

ERIK RAES

29 februari 2016 | 8:58 am | Reageer op ERIK RAES

Verwijzend naar artikel optietermijn ......
...... en uw actie van 21/02 .- 10% KORTING..... is deze actie dan nog geldig als ik bijvoorbeeld morgen zou boeken 01/03...,,,,???? graag uw antwoord
mvg

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Susanne Pols-van Gelder

29 februari 2016 | 3:04 pm | Reageer op Susanne Pols-van Gelder

Beste Erik,
Bedankt voor je reactie.
De kortingsactie was op 21 februari en was geldig op reserveringen die op die dag gemaakt zijn. Uiteraard geldt op reserveringen die die dag gemaakt zijn ook een optietermijn van 14 dagen.
Met zonnige groet,
Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou