Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Hoezo, kleine lettertjes?

Behalve dat je even heel vreemd staat te kijken, ga je ook ernstig aan jezelf twijfelen. ‘Ik weet zeker dat ik hem hier had geparkeerd’ en ‘zoveel bubbels heb ik gisterenavond toch niet gedronken’. Het kan je dus zomaar overkomen dat je auto, tijdens een heerlijk ontspannen weekendje in de Champagnestreek gestolen wordt.

En dan moet je opeens heel veel regelen. Overleggen met de autoverzekering, de extra reiskosten en de spullen die in de auto lagen melden bij de reisverzekering, het nieuwe slot op de voordeur bij de inboedelverzekering claimen. Opeens komen de beruchte kleine lettertjes opzetten en blijkt dat je geen recht hebt op bepaalde vergoedingen vanwege ´artikel 19c, lid 1b, sub 3´!

Op dat moment realiseerde ik me weer hoe zorgeloos het Sunny Cars product is. Natuurlijk wist ik dat wel, want als ik geen fan van onze bedrijfsfilosofie was dan werkte ik hier niet met zoveel enthousiasme. Maar als je het tegengestelde in de praktijk meemaakt wordt de toegevoegde waarde van ons all-in concept ineens weer heel tastbaar.

Geen kleine lettertjes bij Sunny CarsHuur je een auto bij Sunny Cars dan kan je erop rekenen dat je optimaal verzekerd bent. Naast de standaardverzekeringen (WA, schade- en diefstal) die bij iedere autoverhuurder inbegrepen zijn, voegen wij daar nog iets aan toe. Zo betalen wij het eigen risico terug in geval van schade of diefstal. Ook als de schade door vandalisme of inbraak is ontstaan, iets dat vaak in de kleine lettertjes verstopt zit als ‘uitsluiting’. Hier hoef je niets extra’s voor te betalen, deze service zit standaard in de huursom. Loop je op vakantie schade aan glas-banden of bodem van de huurauto op, dan betalen we ook dat schadebedrag aan je terug.

Voorlopig ben ik zelf nog wel even zoet met alle verzekeringszaken. De volgende (korte) vakantie toch maar vliegen en een Sunny Car huurauto regelen. Dan weet ik zeker dat ik zorgeloos kan rondrijden, zonder aan die kleine lettertjes te hoeven denken!

Met zonnige groet,
Suzanne Al

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Harry

7 september 2011 | 5:41 pm | Reageer op Harry

Inderdaad alles TOP geregeld alles duidelijk op de site geen kleine letters en uitsluitingen ( behalve grove nalatigheid)
Tot het gevalletje hagelsschade !! dacht nog ff bellen alles is verzekerd ? of toch niet.... dus toch kleine letters en artikeltjes . Ben benieuwd hoe netjes het wordt afgehandeld hopelijk wel op de Sunnycar manier

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou