Huurauto ophalen buiten openingstijden? Je vindt de beste prijs nu nog gemakkelijker

19 april 2017 2 412

Auteur

Susanne Pols-van Gelder

Reserveringsmanager

Bij Sunny Cars streven we constant naar verbetering. Dus toen we merkten dat de mogelijkheid tot ophalen/inleveren van de huurauto buiten openingstijden voor verwarring zorgde, besloten we dat het tijd werd om het anders te gaan doen.

huurauto buiten openingstijden ophalen

Verschillende aanbieders, verschillende openingstijden

Het gebeurde regelmatig dat klanten ons belden om te vragen naar de openingstijden ter plaatse. En die vraag was minder eenvoudig te beantwoorden dan je misschien zou denken. Wij werken namelijk met verschillende verhuurders samen en die hebben allemaal verschillende openingstijden. Daarom moesten we in zo’n geval eerst achterhalen in welke auto de klant geïnteresseerd was, zodat we daarna konden kijken via welke aanbieder wij die verhuren. Pas dán konden we iets zeggen over de openingstijden van die aanbieder.

Kosten voor ophalen buiten openingstijden

Veel van onze partners berekenen extra kosten voor het ophalen/inleveren buiten openingstijden. Voorheen stonden de kosten voor ophalen/inleveren buiten openingstijden alleen in de huurvoorwaarden. Het was daardoor niet in een oogopslag te zien welke auto de gunstigste keuze was als je hem buiten openingstijden wilde ophalen. Een auto die bijvoorbeeld voor € 20 meer wordt aangeboden, is onder aan de streep toch duurder als de lokale wagenparkleverancier € 40 rekent voor ophalen buiten openingstijden en de aanbieder van de € 20 ‘duurdere’ auto hier geen extra kosten voor rekent.

Dat kan gemakkelijker

Om het gemakkelijker te maken, hebben we de website aangepast. Je ziet de kosten voor ophalen/inleveren buiten openingstijden nu meteen bij de prijs staan.

Staat er niets extra’s bij de prijs? Dan zijn er dus ook geen extra kosten. We hopen dat deze aanpassing het nog gemakkelijker maakt om een huurauto te kiezen. Heb je toch hulp nodig? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Onze autohuurexperts helpen graag.

auto huren sunny cars ctablok

Rij onbezorgd rond in een Sunny Car

Om ontspannen en in alle vrijheid te genieten regel je vooraf je all-in huurauto. Bij Sunny Cars zijn alle - benodigde - verzekeringen inbegrepen en kun je een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Dat rijdt een stuk lekkerder. Ontdek alle All-in voordelen!

Zoek huurauto >

2 Reacties (

R. koene

23 april 2017 om 20:55 Beantwoorden

Vorig jaar in Portugal na 300 km rood lampje van de olie. Gebeld zelf olie erbij gedaan en naar het dichtstbijzijnde servicepunt gereden.

Simpel koffers in andere auto 🚗 en weer verder.

Uitstekend geregeld

Pieta Harsveld

Pieta Harsveld

24 april 2017 om 09:27 Beantwoorden

Wat fijn om te horen! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen om een zorgeloze periode met je huurauto te verzekeren :).

Met zonnige groet,
Pieta

Geef een reactie

* Nodig om je reactie kunnen plaatsen.