fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Ik blog, dus ik besta

Want als ik blog, dan denk ik en besta. Dit alles ‘vrij’ naar de beroemde uitspraak van Descartes. In deze tijd, waarbij de sociale media een steeds belangrijkere plaats gaat innemen in de manier waarop we onderling communiceren, volstaat het niet ‘om er over te denken’ maar om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Vandaar het initiatief om met een Sunny Cars blog te starten.Nu is nadenken bij Sunny Cars niets nieuws natuurlijk. We zijn immers iedere dag bezig met het nadenken hoe we ons product en dienstverlening kunnen optimaliseren. Nieuwe bestemmingen, 24 uur bereikbaarheid, speciale aanbiedingen en ga zo maar door.

Redenen genoeg om daar – ook met onze eigen blog- melding van te maken en iedereen op de hoogte te houden van het ‘reilen en zeilen’ van ons bedrijf. Dat vinden wij (ik ben immers niet de enige die deze blog gaat vullen) leuk en nuttig en hopelijk onze lezers straks ook.

We nodigen ook iedereen van harte uit om te reageren op de blogs of ons op de hoogte te houden van opvallende, opmerkelijke  of gewoon leuke dingen die betrekking hebben op het huren van een auto of bijvoorbeeld een fraaie vakantiebestemmingen.

Ik hoop u regelmatig te mogen confronteren met ons bestaan.

Vriendelijke groeten,
Hans Knottnerus

Sorry, there are no polls available at the moment.

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

remco pieters

1 september 2018 | 1:19 pm | Reageer op remco pieters

ik heb een auto gehuurd, voor zuid afrika, premium. ben ik nu ook volledig verzekerd in de natuurparken (addo, kruger enz.,) maar ook een paar prive parken.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

3 september 2018 | 11:55 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Remco,

Je dient je te houden aan de regels van de natuurparken. Als daar enkel een 4X4 is toegestaan, dan dien je te beschikken over een 4x4 :-).

Een zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou