Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Interview met reserveringsmedewerker Jeroen van Eijk

Jeroen van Eijk kan niet stilzitten. Hij deed een sportopleiding, staat vier tot vijf keer per week op het volleybalveld of de tennisbaan en zit tussendoor ook nog graag met vrienden in de kroeg. Maar wat vindt hij leuk aan werken bij Sunny Cars?

Jeroen reserveringsafdeling

“Wat ik leuk vond aan mijn vorige werk in de horeca, vind ik nu ook weer terug in mijn werk bij Sunny Cars. Het draait hier allemaal om interactie met mensen. Daar word ik blij van. Net zoals ik achter de bar kon genieten van gasten die een gezellige avond hadden, zo geniet ik er hier van als ik ervoor kan zorgen dat mensen een leuke vakantie hebben. Het enige verschil is dat ik de klanten van Sunny Cars niet direct voor me heb, maar met ze communiceer via de telefoon.”

“De interactie met mensen, daar word ik blij van.”

“Ik kwam hier terecht, doordat een vroegere collega in de horeca me vertelde dat zij bij Sunny Cars werkte. Zij had zulke positieve verhalen, dat ik zelf ook heb gesolliciteerd. En dat heeft goed uitgepakt. Ik wil hier voorlopig nog niet weg.”

Leukste gesprekken

“De leukste gesprekken heb ik met mensen die een verre reis gaan maken, bijvoorbeeld naar Nieuw-Zeeland. Zo’n reis vergt veel voorbereiding en daardoor heb ik die klanten wat vaker aan de telefoon. Begrijpelijk, want bij zo’n reis is het natuurlijk fijn als alles ook echt goed geregeld is. Tijdens dat soort gesprekken denk ik vaak met de klanten mee en geef tips waarmee hun vakantie zo soepel mogelijk verloopt. Soms krijg ik dan een paar weken later een mailtje, waarin ze me nog eens bedanken voor het goede advies. Die waardering vind ik heel fijn.”

“Zelf zou ik nog wel eens naar Amerika of Zuid-Afrika willen. Daar hoor ik de mooiste verhalen over. Ook dan zou ik niet stil kunnen zitten, ik zou er echt een actieve vakantie van maken. En ja, als ik een auto zou huren, zou ik dat zeker bij Sunny Cars doen. Niet omdat ik hier toevallig werk, maar omdat Sunny Cars alles écht heel goed regelt. Dat maak ik immers elke dag zelf mee. En wie wil er nu ter plaatse nog allerlei dingen gaan uitzoeken? Ik durf Sunny Cars vol overtuiging aan te raden aan vrienden. Iedere keer dat ik dat tot nu toe heb gedaan, waren ze achteraf altijd positief. Dat is ook de kracht van Sunny Cars: zorgeloosheid. Én dat we gewoon een heel gezellig en hecht team zijn, dat ook.”

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou