Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Interview met reserveringsmedewerker Monique Haasnoot

Ze probeert elk telefoongesprek met een klant zo leuk mogelijk te maken. Dat is haar aan te zien, want Monique Haasnoot straalt één en al vrolijkheid uit.

“Het allerleukste aan mijn werk vind ik het meedenken met klanten over hun vakantie. Zo wilde iemand laatst met een daktent naar Namibië en ik vind het dan superleuk om tips te geven. Zelf ben ik ook in Namibië geweest én ik heb een Landrover met een tent op het dak. Dat soort auto’s verhuren we bij Sunny Cars natuurlijk ook en het is heel bijzonder om vanuit eigen ervaring de voorpret met klanten te kunnen delen.”

“Ik ga altijd met plezier naar mijn werk!”

Franse les

“Ik werk nu zeven jaar bij Sunny Cars en vind het een heel sociaal bedrijf. Ik werk met leuke verschillende collega´s. Ik ga dan ook altijd met plezier naar mijn werk toe en geen dag is hetzelfde. Ook het management is sympathiek en speelt in op persoonlijke wensen. Zo heb ik ooit gezegd dat ik nog wel eens een andere taal zou willen leren en een tijd geleden vroeg mijn leidinggevende me of ik het een goed plan vond om Franse les te nemen. Omdat we ook veel contact hebben met reisbureaus in België, leek me dat wel wat. Ik heb toen met een aantal collega’s op vrijdagochtend Franse les gehad. Daar heb ik nu echt profijt van in mijn werk.

autohuurexpert monique haasnoot

Zoveel mogelijk reizen

“Zelf ben ik al op veel plekken in de wereld geweest: Zuid-Afrika, Namibië, Mexico, Thailand, Amerika, Canada en bijna alle landen in Europa. Nu ik kinderen heb reizen we niet meer zo ver – vliegtickets naar de andere kant van de wereld voor twee volwassenen en drie kinderen zijn immers behoorlijk kostbaar – maar we proberen wel zo veel mogelijk met ze op vakantie te gaan. Zo waren we al in Kroatië en zijn we vorige zomer met de vouwwagen en de daktent naar Engeland, Ierland en Frankrijk geweest. Ooit, als de kinderen niet meer thuis wonen, wil ik met mijn partner nog wel naar Australië of Nieuw-Zeeland.”

“Ook aan de andere kant van de wereld zou ik zonder aarzelen een auto van Sunny Cars huren. Behalve in Sri Lanka, daar zou ik dat niet zo snel doen. Het verkeer daar is een complete chaos. Dat hoeft echter geen belemmering te zijn als je daar toch wilt rondrijden, want Sunny Cars verhuurt ook auto’s met chauffeur in die landen. Dat kan ook ontzettend leuk zijn.”

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou