fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Irene Wilhelm – Reserveringsafdeling

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Irene Wilhelm, die deze maand haar 5-jarug jubileum bij Sunny Cars viert.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
Deze maand werk ik ik al 5 jaar bij Sunnycars, times fly when you are having fun!

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
Het leukste vind ik het contact met reisagenten, klanten en partners. Elk telefoontje is anders en je weet nooit hoe de dag zal verlopen. Maar ook de emails beantwoorden, alternatieven regelen en problemen oplossen zorgen ervoor dat de dag voorbij vliegt.

Wat betekent de `Sunny Smile´ voor jou?
Heel veel. Ik werk al jaren met veel plezier bij Sunny Cars. We hebben een superteam, en we zorgen altijd goed voor elkaar. Dit stralen we natuurlijk ook weer uit naar de reisagenten en klanten. Doordat ik hier al een aantal jaartjes werkzaam ben herken ik sommige reisagenten ook bij naam. Een aantal reisagenten heb ik zelfs al ontmoet, dat maakt het extra leuk.

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd? Aanrader?
Afgelopen zomer heb ik een auto gehuurd op Lesbos. Het is absoluut een aanrader. Het eiland is groter dan ik dacht. Ik ben alleen niet vaak op een heuvelachtig eiland geweest en dat maakt een auto rijden erg spannend. Een tip: altijd handig om primatour tabletjes mee te nemen want dan word je niet zo draaierig met al die bochten.

Wat is je lievelingsauto? / Waar zie jij jezelf ooit nog in rijden?
Haha moeilijke vraag, ik ben helemaal geen autofreak. Klinkt grappig omdat ik werkzaam ben in de autoverhuur, maar toch is het echt zo. Maar als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor een leuke cabrio of een fiat 500.

Mooiste plek waar je ooit bent geweest? Waarom?
Indonesië, hier liggen m´n roots en hier heb een mooie rondreis gemaakt van Sumatra, Java, Bali naar Lombok. De mooie groene natuur, in combinatie met de mooie steden en diverse culturen van alle eilanden maakt Indonesië tot een heel mooi land. En dan heb ik het nog niet eens over het eten gehad….echt een aanrader.

Met wie zouden we jou naar een onbewoond eiland mogen sturen?
Met al mijn vrienden en familie. Ik ben een gezelligheidsmens en zou echt niet zonder mijn vrienden en familie kunnen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd? (sport, hobby´s, etc.)
Ik ben regelmatig in de bioscoop te vinden. Ik heb zelfs een bioscoopkaart, dus kan zo vaak naar de film als ik wil! Verder vind ik het heerlijk om op het strand te zijn, een terrasje te pakken en ga graag uiteten. Sinds een paar jaar is hardlopen mijn passie. Ik probeer zelf ook altijd 2 tot 3x in de week te gaan hardlopen. Mijn doel is om in september de dam tot dam loop te gaan rennen, dat is 16,1 kilometer. Ik ben aardig op weg, heb pas 10 km van Schoorl gelopen en ga eind maart de run van Zandvoort rennen. Dit vind ik wel een beetje eng want deze route is 4 km over het circuit, 4 km over het strand en 4 km in het dorp… super spannend dus.

Sunny cars autohuur Irene

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
Toen ik een jaar of 15 was ging ik met school naar de Ardennen. Daar werden we gedropt en we moesten vervolgens de weg terugvinden naar onze camping. Erg leuk, maar wat wij niet wisten was dat er onderweg natuurlijk van alles gebeurde. Wij waren als laatste groepje vertrokken. Uit het niets hoorden wij ineens wolfgejank. In de Ardennen! We hebben geschreeuwd en heel hard gerend en waren als eerste weer terug op de camping. De rest van het jaar hebben wij natuurlijk van de leraar gehoord dat er geen wolven in de Ardennen zijn.

En op 1 januari ben ik gek genoeg geweest om een Nieuwjaarsduik te gaan maken. Vrienden van mij hadden het plan, ik zei: ”Nou jullie doen maar, ik ga wel foto´s maken”. Uiteindelijk ben ik toch maar met ze meegegaan 🙂

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou