fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Jacqueline van ´t Wout – Salessupport

Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze week Jacqueline van ´t Wout, sales support medewerker.

1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
“Uhm, alweer bijna 6 jaar.”

2. Wat vind je het leukste aan je werk?
“In mijn functie ondersteun ik de sales buitendienst. Wat ik hierin vooral leuk vind, is het verder helpen van mijn collega’s en de reisagenten.”

3. Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
“De laatste keer was in Zuid-Frankrijk, Nice.” Aanrader? “Ja zeker, er zijn veel leuke plaatsjes die je gemakkelijk kunt bezoeken, zoals Monaco, Cannes en St. Tropez.”

Wat is het hoogtepunt in deze omgeving? “Niets specifieks, alles is mooi, ik ken alles al omdat ik stage heb gelopen in deze omgeving. Voor mij voelt het als thuiskomen.”

4. Met welke beroemdheid zou jij een dagje cabrio willen rijden?
“Het zijn er zoveel, wie gaan we kiezen? Haha, goeie vraag, doe dan maar Johnny Depp. Een man van de wereld en je kan er mee lachen!”

5. Wat is jouw favoriete vakantieland?
“Ik hoop dat het Canada gaat worden, daar gaat mijn huwelijksreis heen.” En waarom? “Mooie landschappen, leuke mensen, goede temperatuur en veel te doen.”
Ligt het al vast wat je gaat doen? ” Ja, we hebben een route uitgestippeld van Vancouver naar Calgary. Ik reis dan voor het eerst met mijn `man’, weer eens wat anders dan mijn vriend.”

6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
” Lezen, fotograferen en met mijn aanstaande leuke dingen doen.” Heb je altijd al interesse in fotografie gehad? ” Ja, eigenlijk ben ik vanaf kleins af aan al met foto’s bezig. Uiteindelijk ben ik me er meer in gaan verdiepen. Ik heb nu een digitale spiegelreflex camera gekocht.” Ah, dus je kunt ‘m goed uitproberen in Canada? “Absoluut.”

Jacqueline van Sunny Cars

7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
“Ik heb twee adoptiekoala’s, 1 gehad voor mijn verjaardag en ik heb er een tweede bij genomen voor het goede doel.” Dat kan niet iedereen zeggen, altijd al een liefde voor koala’s gehad? ” Ja, al sinds ik klein was en het woord koala niet eens kon uitspreken was ik er al gek van.”

Het zit er alweer op, bedankt voor je tijd!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou