“Je mag wel zeggen dat Sunny Cars waarmaakt wat ze beloven”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Voor Silvia en Jeroen de Wit is de Vakantiebeurs een jaarlijks uitje en wij spraken hen daar. Met hun drie kinderen én opa en oma komen ze elk jaar naar Utrecht. “We vinden het gewoon heel gezellig.” Ze zijn speciaal naar de stand van Sunny Cars gekomen om nog even te praten over hun avonturen op Curaçao afgelopen zomer.

silvia-met-kids-gitp20200119sunny5_304-vierkant

Wat is er precies gebeurd?

Tijdens onze vakantie hebben we pech gehad met de huurauto. Je hebt op het eiland een bepaald soort drempels en die hadden we niet goed gezien. Aan de onderkant van de auto zat veel schade. Na een belletje met de lokale verhuurder zijn we op zijn advies naar een garage gegaan voor een vervangende auto. We waren blij dat het zo snel en gemakkelijk werd opgelost. Later ontstonden er toch problemen. Wat blijkt, op Curaçao moet je voor elke schade een politierapport laten opmaken, anders is het eigen risico niet gedekt. Dat bleek pas toen we weer thuis waren en dat was natuurlijk een enorme domper. Maar Sunny Cars heeft ons erg goed geholpen. Ze waren zeer klantvriendelijk en hebben er alles aangedaan het probleem voor ons op te lossen. Uiteindelijk is dat gelukt. Het was onze eerste ervaring met Sunny Cars en die was meteen goed.”

Schade aan glas, banden, boden of het dak van de huurauto? Bij Sunny Cars is je schade gedekt. Dat is onderdeel van onze all-in formule.

12-2

Dus de volgende keer kiezen jullie weer voor Sunny Cars?

“We huren sowieso altijd een auto op vakantie. Wij zijn met z’n vijven en willen graag wat van de omgeving zien. Reken maar uit wat het kost om voor vijf personen een excursie te boeken… Die huurauto hebben we er zo uit. De volgende huurauto boeken we zeker weer bij Sunny Cars. We zijn zeer tevreden over hoe onze schade is afgehandeld. Bovendien, het lijkt misschien dat je meer betaalt dan bij andere verhuurders, maar bij Sunny Cars is alles inclusief.”

"Ter plaatse krijg je niet te maken met bijkomende kosten voor verzekeringen en dat is bij andere verhuurders meestal wel het geval. Je weet dan van tevoren niet wat er nog aan kosten bijkomt. Voor je het weet ben je veel duurder uit.”

Waar kennen jullie Sunny Cars van?

Zelf gevonden op internet. De informatie op de website is erg duidelijk, dat gaf meteen een hoop vertrouwen. Toen we vorig jaar bij thuiskomst ineens de maximale schade moesten betalen, waren we natuurlijk niet zo blij met Sunny Cars… Maar eerlijk is eerlijk, zoals jullie het allemaal voor ons hebben opgelost, petje af. De communicatie verliep heel goed, de afdeling Customer Care was zowel aan de telefoon als per mail goed bereikbaar. Je mag wel zeggen dat Sunny Cars waarmaakt wat ze beloven. Dus ja, ondanks de schade zijn we tevreden klanten die zeker weer terugkomen.”

Wil je zelf ook een auto huren op Curacao of op één van de andere 8000 locaties? Reserveer je auto dan gelijk.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.