Journi: jouw digitale dagboek mee op reis

Je laatste vakantie zat vast weer boordevol mooie momenten. En misschien ben je zelfs de helft al vergeten. Want wanneer je reist doe je zoveel indrukken op, dat je maar moeilijk alles kunt onthouden. Of ben jij juist zo’n type dat álles onthoudt en simpelweg niet weet waar te beginnen als je je vrienden en familie over je avonturen wil vertellen?

Hoe dan ook, met deze app kun je voortaan jouw favoriete momenten vastleggen. Zo heb je altijd een (digitaal) dagboek op zak.

Maak je (foto)reisverslag en deel!

App van de maand - Journi

Met de app Journi leg je je avonturen vast in Journi’s – een soort tijdlijnen – met onder andere foto’s, teksten en kaarten. Sta je tijdens je vakantie met je geliefde bij een prachtig beekje of rijd je met de huurauto langs de allermooiste stranden van een adembenemend bountyeiland? Die momenten wil je natuurlijk niet snel vergeten. En met de app Journi hoeft dat ook niet. Met deze app maak je een eigen reisverslag en nodig je vrienden of familie uit om van dag tot dag mee te kijken met de leukste momenten. Je persoonlijke vakantieblog is bovendien leuk voor later. En niet alleen leuk, maar ook zeker handig om terug te kijken wanneer je weer thuis bent. Zo weet je precies wat je ook alweer hebt gedaan tijdens je vakantie.

Met deze app maak je een reisverslag en nodig je vrienden of familie uit om van dag tot dag mee te kijken met de leukste momenten.

Handige en eenvoudige app

Journi is een erg overzichtelijke app en zeer eenvoudig te gebruiken. Maak je eigen Journi aan in het beginscherm en vervolgens kun je jouw digitale dagboek samenstellen. Wil je een reisverslag maken dan kies je uiteraard voor het thema ‘Reizen’. Voeg je leukste vakantiefoto’s toe en begin met het typen van een verslagje. Zo gedaan!

Dit zijn de leukste functies van Journi

Maak je vakantieblog zo leuk mogelijk met de onderstaande functies.

  • Kies de locatie van je vakantie en er wordt een persoonlijke blog aangemaakt. Je kunt hier titels wijzigen, foto’s plaatsen en vooral veel leuke verhalen over jouw momenten schrijven.
  • Je kunt zoveel Journi’s aanmaken als je zelf wilt. Voor elk land dat je bezoekt, krijg je een postzegel. Zo zie je precies hoeveel je al van de wereld hebt gezien!
  • Voeg relevante informatie toe aan je Journi zoals je vluchtgegevens of wat het weer is op jouw bestemming.
  • Laat je vrienden of familie meekijken met je belevenissen! Je kunt ze uitnodigen via diverse applicaties en social media. Via notificaties kun je zien wie je vrienden zijn geworden en welke Journi’s zij volgen.
  • Onderaan in het menu kun je ervoor kiezen om belevenissen van andere Journi-gebruikers te lezen. Zo kun je jezelf laten inspireren tijdens je reis of voor je volgende bestemming!

Journi is gratis te downloaden via de App Store en Play Store

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Rene

28 oktober 2018 | 11:30 am | Reageer op Rene

De app ziet er mooi uit, mooie kleuren. De werkbaarheid laat te wensen over. Men gaat er meteen maar van uit dat je op facebook of twittet zit. Je foto,s maakt met een telefoon, die is om te bellen en de meeste phone foto, s zien er niet uit. Ook is het ergelijk dat als je echt iets wil, je de pro versie moet kopen en die is erg duur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

29 oktober 2018 | 2:23 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Rene,

Ja, het is een mooie app. Dat vinden wij ook! De werkbaarheid verschilt natuurlijk heel erg per smartphone. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat voor telefoon je gebruikt. Als de kwaliteit van de mobiele camera niet heel goed is, dan kan ik me voorstellen dat deze applicatie niet heel leuk in gebruik is. Het draait toch grotendeels om de vakantiefoto's die je deelt. Om vrienden uit te nodigen - die je reis willen volgen - kun je gebruik maken van Facebook, maar je kunt ze ook uitnodigen via een SMS of via WhatsApp. Met de PRO/Premium versie kun je de app ook offline gebruiken, heb je betere fotokwaliteit en kun je je blogs exporteren naar bijvoorbeeld Google Drive. Maar de app is ook prima te gebruiken zonder Premium aan te schaffen.

Heel leuke app, maar ja. Smaken verschillen. Er zijn vast ook andere leuke apps te vinden om je reizen te delen.

Een zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

René Blom

4 november 2018 | 8:59 am | Reageer op René Blom

Bedankt voor je reactie.
Ik wil toch even reageren. De kwaliteit van je mobile telefoon heeft er niets mee te maken. Het is nog altijd degene die de foto maakt, die belangrijk is. Een echte foto maak je met een goeie camera. Ik wens je veel succes met je app. Ik pas

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

5 november 2018 | 11:14 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi René,

Als je liever foto's met een fotocamera maakt, dan is deze app inderdaad niet heel interessant ;-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.