Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Kamperen met Sunny Cars? Jazeker! (+ 3 bijzondere tips)

Mijn huis wordt verbouwd en dat heeft één voordeel: ik kom weer helemaal in kampeerstemming! Want dankzij onze gasbrander kunnen we best fatsoenlijk koken en we zitten ook nog redelijk comfortabel aan ons inklapbare eettafeltje.

Er gaat echter niets boven écht kamperen. En hoewel Sunny Cars geen caravans of campers verhuurt, kun je met één van onze huurauto’s toch een unieke kampeerervaring opdoen.

kamperen met huurauto

1. Huurauto met tentpakket in Namibië

Is de camping in Zuid-Frankrijk je niet avontuurlijk genoeg? Overweeg dan eens een huurauto met tentpakket in Namibië. Gasbrander, borden, bestek; echt alles wat je nodig hebt om je kampeervakantie tot een succes te maken, krijg je mee. Van de laadbak van je pick-up maak je in een mum van tijd een comfortabele tent. Kamperen in de wildernis van Namibië is een unieke belevenis. Zit je normaal gesproken al rechtop als er een egel rond je tent scharrelt? Stel je dan eens voor hoe het is om je kamp op te slaan met de Big Five om de hoek!

Je boekt dit pakket vanaf Windhoek internationale luchthaven en hier breng je na je rondreis je tijdelijke ‘onderkomen’ in principe ook weer terug. Een grensoverschrijding of ‘one-way’ (inleveren op een andere locatie) naar bijvoorbeeld Botswana, Lesotho of Swaziland of Zuid-Afrika is tegen bijbetaling ook mogelijk, voor het geval je er een hele trip in zuidelijk Afrika van wil maken.

2. Kies voor een ‘fly-drive’

Wil je wel kamperen, maar zie je het niet zitten om met drie kinderen op de achterbank naar de Spaanse costa of de Franse zuidkust te rijden? Dan kun je kiezen voor een fly-drive. Je vliegt naar je bestemming en neemt je eigen tent mee, of reserveert ter plaatse een stacaravan, glampingtent, tipi of wat er dan ook maar ter plaatse wordt aangeboden. Met een huurauto heb je de vrijheid om je bestemming vanaf de camping op je gemak te ontdekken. Het beste van beide werelden, dus.

3. Huur een auto in Nederland

Heb je zelf geen auto? Dan kun je in Nederland een auto huren om het kampeeravontuur aan te gaan. We verhuren geen auto’s met trekhaak, dus een caravan is helaas geen optie, maar als je genoegen neemt met een (grote) tent als onderkomen, kun je zo op pad. Wil je de grens over? Dan moet je dit vooraf wel even aanvragen, maar zeker naar de West-Europese landen is dat zelden een probleem. Met je eigen tent in de achterbak kun je stoppen waar en wanneer je maar wilt. Heerlijk toch?

Dat kamperen-in-eigen-huis hebben we nu wel gezien, maar onder een zomerzonnetje op een leuke Europese bestemming willen we gerust nog eens ons kamp opslaan. Waar ga jij deze zomer kamperen?

Benjamin

Autohuurexpert

Benjamin heeft een enorme drive voor adviseren en service verlenen. Dus is hij bij Sunny Cars enorm op zijn plek als autohuurexpert op de Reserveringsafdeling. Hij deelt graag slimme tips & tricks over Sunny bestemmingen en autohuur – uiteraard deels uit persoonlijke ervaring.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Site

27 februari 2020 | 6:10 pm | Reageer op Site

Wij zouden iin 14 dagen in Engeland/Schotland van London naar Glasgow willen reizen met gehuurde auto. Kun je daarbij ook een tent huren?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Evelien Kuijpers

16 februari 2020 | 9:23 pm | Reageer op Evelien Kuijpers

Goedendag,
Ik zou graag meer info ontvangen over optie 1, het tentenpakket. Het betreft een reis zuid Afrika Botswana wat zijn hierin de mogelijkheden ? Kunt u mij aub per mail antwoorden ? Groet Evelien

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

24 februari 2020 | 2:59 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Evelien,

Hierover kun je het beste contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Stuur je een mailtje naar reservation@sunnycars.nl? Onze autohuurexperts kunnen je van een passend advies voorzien.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Hense

11 september 2019 | 12:12 pm | Reageer op Hense

Vraag: Staat Sunny Cars dit jaar ook op de caravanbeurs in Utrecht in oktober?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

16 september 2019 | 11:13 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Hense,

Nee, daar zijn wij niet aanwezig. Wel op de Vakantiebeurs 2020! :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou