fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Keuze genoeg!

Iedere dag maken we keuzes. Grote of kleine keuzes, maar het gebeurt iedere dag en vaak ieder uur. Of nog vaker, maar daar wil ik vanaf zijn. Zeker in deze tijd van verkiezingen. Zappend langs de kanalen is het louter politiek dat de klok slaat. Is het niet in Nederland, is het wel aan de andere kant van de grote plas. Wordt het Obama of toch Romney?

Pizza of pasta

Ik moest aan het fenomeen ‘kiezen’ denken toen ik laatst op vakantie was in Italië. Überhaupt wel een moment om af en toe stil te staan bij allerhande zaken. Althans in mijn geval. Het viel me op dat ook op vakantie dat keuzeproces gewoon doorgaat. Want waar vakantie het moment is om de beslommeringen van alledag achter je te laten, heerlijk te ontspannen en de batterij weer even op te laden, gaat dat kiezen gewoon door. Gaan we hier links- of rechtsaf, wordt het een pasta Vongole of toch maar een pizza Quattro Formaggi voor de lunch? Ik geef toe, geen echt wereldse beslissingen, maar toch.

Eigenlijk begon het natuurlijk al bij het maken van een keuze in wat voor huurauto we de rondrit door Umbrië gingen maken. Onze verhuurpartners in Italië hebben een zeer ruime keuze. Natuurlijk merken als Fiat, Lancia en Alfa Romeo, maar ook andere merken zijn ruim vertegenwoordigd. Onze keuze viel op een kleine auto, zodat ook in die pittoreske kleine Italiaanse dorpjes zonder al te veel moeite geparkeerd kon worden.

De nieuwe Fiat 500 die wij ter plaatse in ontvangst namen, is zo goed bevallen dat in huize Knottnerus op dit moment voorzichtig wordt gesproken over de aanschaf van dit leuke autootje. Omdat onze verhuurpartners over het algemeen een redelijk jonge vloot hebben (er stond 1100 kilometer op de teller) reden we in een haast nieuwe auto, zodat we hem meteen goed hebben kunnen testen. U begrijpt dat dat ‘ongelimiteerd aantal kilometers’ binnen het Sunny Cars all-inclusive tarief ruimschoots is aangewend.

Los van het feit dat we er een fantastische vakantie mee hebben gehad, is ons enthousiasme over een kleine compacte auto en de 500 in het bijzonder, alleen maar toegenomen. Wat een leuke auto. Pittig genoeg in de bergen, messcherp in de bochten en verbazend ruim, voor een auto van die omvang. Of we daadwerkelijk een 500 gaan aanschaffen is nog onderwerp van discussie. Net zoals het kiezen van de kleur, de uitvoering, de eventuele accessoires en andere keuzemogelijkheden. Houdt dat kiezen dan nooit op?

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou