fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Kiezen is leuk

Vroeger viel er weinig te kiezen. Nederland 1 of 2, wit of bruin brood, dat was het wel z’n beetje. Nu kun je als je wilt alle televisiekanalen wereldwijd ontvangen – eventueel zelfs op je smartphone. En ontbijt je met pompoenpit tarwedesem, lunch je met een kampioentje en in het weekend doe je eens gek met een abrikozen-cashewbrood. Sommige mensen krijgen hier acuut keuzestress van. Ik vind kiezen juist leuk! Helemaal als het om vakanties gaat. Hoe meer opties, hoe beter.

Ik kan uren op sites kijken, naar paradijselijke locaties en luxe hotels, naar mooie appartementen en gave hotspots. Met het uitzoeken van een huurauto ga ik ook helemaal los. Dan zie ik mezelf al in een Maserati, sportiever kan bijna niet. Of toeren in een stijlvolle cabrio, wind door m’n haren en gáán. Realistisch zijn heeft echter ook zo z’n voordelen. Voor mijn gezin kan ik beter een degelijke gezinswagen kiezen. Maatje groter ook, voor meer ruimte en comfort.

Dat is zo fijn van Sunny Cars: waar je ook heen gaat en welke wensen je ook hebt, er is altijd een perfecte huurauto voor je. Ga je naar de zon, dan wil je vast een airco in de auto. In de bergen is een auto met vierwielaandrijving een must, anders kom je nooit boven. Reis je met vier volwassenen dan heb je ruimte nodig. En voor je gezin met drie of vier personen én bagage is een Ford Ka geen handige keuze. Het is slim om van te voren een lijstje te maken: waar wil je de huurauto voor gebruiken, in wat voor omgeving en welke accessoires heb je daarbij nodig?

Het is goed om te weten dat Sunny Cars verschillende huurautocategorieën hanteert. Je boekt dus nooit een merk, maar een type huurauto binnen een categorie. Je kunt je huurauto helemaal op maat maken met aanvullende servicepakketten. En heb je speciale wensen die buiten elke standaard categorie vallen – je hebt drie kinderzitjes nodig, een hogere instap of andere bijzondere vereisten – neem dan contact op met de reserveringsafdeling van Sunny Cars. Krijg je snel en deskundig advies zodat je altijd de best (bij jou) passende huurauto kunt kiezen!

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou