fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Kijkje achter de schermen

Als bemiddelaar in autohuur zijn wij heel goed in 1 ding: all-inclusive huurauto´s regelen. Dat is onze specialiteit. We delen onze kennis en ervaring hierin graag omdat we een helder en transparant product willen leveren. Via bijvoorbeeld deze blog geven we informatie over verzekeringen en andere zaken waar je op moet letten wanneer je een auto huurt. En op onze Facebook pagina laten we zien wie er bij ons werkt en informeren we over leuke nieuwtjes. Hiermee geven we een kijkje in de keuken van Sunny Cars.

Maar soms doen we dat ook letterlijk: een kijkje achter de schermen geven. Zoals vandaag bijvoorbeeld. Op ons kantoor in Hoofddorp kwamen er namelijk 15 Nederlandse en 5 Belgische reisagenten bij ons langs om een middag mee te lopen bij Sunny Cars.

Meeluisteren op de reserveringsafdeling

Ze luisterden mee op de reserveringsafdeling, maakten zo kennis met de collega´s en hoorden hoeveel diverse vragen er dagelijks gesteld worden. En het antwoord van onze specialisten daarop natuurlijk! Ook lieten we zien hoe ons slimme reserveringssysteem werkt. De meeste boekingen hebben we namelijk binnen 30 seconden bevestigd van onze partners, door een koppeling met hun systemen. Handig om te weten.

Achter de schermen bij Sunny Cars

Van de wasstraat tot de verhuurbalie

Verder hielpen ze de marketingafdeling om een actie te bedenken waarmee we klanten een aantrekkelijk huurautoaanbod kunnen doen. Last but not least zijn we met deze 20 reisagenten naar onze partner Hertz op Schiphol gegaan, om het logistieke proces te zien. Van de garage naar de wasstraat tot de verhuurbalie. Je staat er vaak niet bij stil maar er moet heel wat gebeuren voordat een auto tiptop in orde aan een klant meegegeven wordt. In andere landen is dat natuurlijk ook zo. Hier komt onze rol als bemiddelaar weer naar voren. Wij selecteren in 90 landen de beste partners en zorgen dat iedere Sunny Car volledig verzekerd is. Als klant hoef je je dus geen zorgen te maken. Gewoon de sleutels ophalen en genieten.

En zoals je van ons gewend bent delen we dit unieke kijkje achter de schermen ook weer via blog en Facebook . Zo is de cirkel weer rond!

 

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou