fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Lenny: mijn favo' fly drive is Marokko

Een fly-drive is natuurlijk dé manier om jouw vakantieland te ontdekken. Vliegen naar een mooie bestemming en vervolgens daar met je huurauto rondtoeren. Zo kun je de mooiste plekjes bezoeken! Ter inspiratie vragen we iedere maand aan een frequente reiziger wat zijn of haar favoriete fly-drive bestemming is. Vorige maand kon je lezen over de perfecte autohuur bestemming volgens Paul de Groeve, deze keer is de beurt aan Lenny Maas, Manager product Derden bij TUI Nederland. Kijk voor meer info op Twitter, Facebook of op de website.

Wat is jouw favoriete fly-drive bestemming?

Inmiddels heb ik dit jaar al 3 verschillende reizen gemaakt waarbij we een huurauto bij Sunny Cars hebben geboekt. Mijn favoriete Fly-drive bestemming dit jaar is Marokko.

Waarom juist deze bestemming?

De veelzijdigheid van het land. In het zuiden de  Sahara met prachtige zandduinen, de huizen zowel oud als nieuw zijn net kleine kasteeltjes en de oases zijn een lust voor het oog. De prachtige koningssteden waar je het gevoel hebt terug in de tijd te gaan. Ook het landschap is zeer afwisselend. In het midden en noorden van Marokko is het in het voorjaar prachtig groen. In de velden werken de boeren nog met ezeltjes en maaien nog met de hand.

Zandduinen Marokko

Wanneer heb je deze fly-drive gemaakt, en met wie?

Deze reis met vrienden, een reis van 3 weken. Begon de 3e week van april tot half mei.

In wat voor huurauto heb je rondgereden?

We hadden een Mitsubishi Pajero SUV /AC/4WD/4dr or similar gehuurd, maar het is een Hyundai Santa Fe geworden. Een prima auto met voldoende ruimte voor de bagage.

Hoe heb je je route bepaald?

Wij plannen al langere tijd van tevoren de reizen die we gaan maken. Eind oktober 2013 was alles geregeld. Deze reis zijn zowel de route als de hotels door ons zelf uitgezocht en gereserveerd. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg mogelijkheden om een Fly –drive op tui.nl te boeken.

Lenny Maas balkon Marokko

Hoogtepunt?

Er waren vele hoogtepunten deze reis. De prachtige Sahara, de steden Marrakech, Fes en Rabat. Maar wat bij blijft zijn de bijzonder vriendelijke mensen en het lekkere eten.

Gekste dat je hebt meegemaakt?

De dagen die wij in de Sahara waren was het prachtig weer, maar kort daarvoor waren er zandstormen geweest. Wij kregen daar ook een staartje van. Het rijden door een zandstorm is nog erger dan mist.

Wat mag je niet overslaan?

De Sahara. Woestijn landschap is altijd weer bijzonder.

Heb je nog tips voor andere reizigers?

Pas goed op je snelheid, als er 60 km staat moet je ook meteen 60 km rijden, anders krijg je meteen een bekeuring. Wij zijn uit eindelijk 2 x beboet, hoewel we echt goed op de snelheid hebben gepast!

Wat is je volgende (geplande) reis?

Er staan weer een aantal reizen op de planning, maar de mooiste die er aankomt is 4 weken Myanmar, Maleisië en Borneo begin volgend jaar. Daarvan gaan we Maleisië en Borneo weer zelf rijden.

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou