Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

LET OP! Zakkenvuller actief op de Vakantiebeurs!

Afgelopen woensdag startte de Vakantiebeurs. Voor veel mensen dé plek om inspiratie op te doen voor hun volgende vakantie. En bij die vakantie hoort natuurlijk een huurauto. Vinden wij … Daarom waren we op een wel hele bijzondere manier aanwezig in Utrecht.

De sleutel tot 100% zorgeloos rondrijden

Illusionist Steve Carlin vulde namens ons namelijk de zakken van de bezoekers van de Vakantiebeurs. Hij wist ongemerkt de sleutel van een Sunny Cars huurauto in hun jas- of broekzak achter te laten. Zij ontdekten daarmee de sleutel tot 100% zorgeloos rondrijden en kregen als extra verrassing korting op autohuur. Hoe het kan dat niemand dit doorhad? Bekijk de video:

Geweldig al die verbaasde reacties. Het gaat ook allemaal zo snel. En zeg eens eerlijk, zou jij er ook ingetrapt zijn?

#meteenhuurautoziejemeer

Rondtoeren op zoek naar de mooiste plekjes van je vakantiebestemming: dat ene afgelegen strandje, een indrukwekkend uitkijkpunt waar je maar geen genoeg van kunt krijgen, een moeilijk vindbaar restaurantje met het lekkerste eten of dat gezellige B&B buiten de stad … Met een huurauto zie je zoveel méér!

 

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou