Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Luchtig

Persoonlijk heb ik best een hekel aan kleine lettertjes lezen. Het zijn er altijd zoveel! En ze komen ook zo vaak voorbij. Als ik iets online bestel, iets in de winkel koop, een verzekering afsluit: pagina’s vol voorwaarden, clausules en voorbehouden om door te worstelen. Ik weet dat het belangrijk is ze te lezen, maar vaak denk ik: ach, ik geloof het wel. Daarom ben ik zo blij met Sunny Cars.

Alle voorwaarden rond het huren van een auto zijn er wel in een uitgebreide versie, maar de voornaamste zaken staan op een A4. Lekker compact. In heldere taal lees je dat je met een Sunny Car echt zorgeloos kan rondrijden. Over verzekeringen maak ik me dus nooit druk, die zijn allemaal inclusief. Eigenlijk is alles bij de all-in huurprijs inbegrepen – op een enkele uitzondering na.

Kleine lettertjes

Luchthaventoeslagen zijn bijvoorbeeld een apart fenomeen. Luchthaventoeslag is een belasting die de luchthaven rekent voor het gebruik van bepaalde diensten op de luchthaven. Huur je een auto die je ophaalt bij een kantoor op een vliegveld, dan maak je gebruik van de faciliteiten op de luchthaven en ben je verplicht aan deze belasting mee te betalen. Bij Sunny Cars zitten luchthaventoeslagen gewoon bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom je ter plekke niet voor vervelende verrassingen te staan. ECHTER! Bepaalde bestemmingen zijn een uitzondering.

Op een klein aantal bestemmingen (zoals Tel Aviv en alle luchthavens van Cuba)  is luchthaventoeslag wettelijk anders geregeld. Daar dien je ter plaatse de extra toeslag te betalen omdat vooraf betalen niet is toegestaan. Is dit het geval op de luchthaven waar jij je huurauto wil ophalen, dan staat dit heel duidelijk in de huurvoorwaarden van Sunny Cars.

Nog een weetje: de lokale belastingen zijn altijd alleen betaald over de huursom van de auto. Huur je extra accessoires, dan betaal je daar ook lokale belasting over en die komt dus op je rekening te staan. Dus het kan gebeuren dat Sunny Cars de luchthaventoeslag over de huurauto al heeft voldaan, maar dat je ter plekke de toeslag over de accessoires moet betalen. Staat overigens ook duidelijk op papier hoor!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou