Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Maak de allergaafste vakantiefoto’s met deze 4 apps

Herinner je je het gevreesde moment nog waarop je tante ieder jaar vroeg of je haar vakantiefoto’s wilde bekijken? Vervolgens moest je minstens een uur doen alsof je het interessant vond, al die onscherpe foto’s van garnalencocktails en het zoveelste kerkje met je oom ervoor. Sinds het digitale tijdperk is dat gelukkig verleden tijd. Want als je tante een béétje bij de tijd is, zet ze al die vakantiefoto’s direct op social media. Af en toe een duimpje omhoog en je sociale verplichting zit er alweer op. Maar hoe fijn zou het zijn als al die familieleden écht goede foto’s zouden maken, zodat je ze met plezier zou bekijken? Daarom – speciaal voor die tante – vier apps waarmee je de beste vakantiefoto’s maakt.

InstaWeather / Weathershot

Dit is de populairste weer-app in onder andere Amerika, Japan, China, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en Italië, maar je kunt ‘m ook prima gebruiken om je vakantiekiekjes mee te pimpen. Het gave aan deze app is namelijk dat ‘ie een laag over je foto legt met allerlei gegevens over het weer en de plek waar je bent. Daarnaast zorgt de app ervoor dat je foto voorzien wordt van een filtertje waardoor ‘ie net iets lekkerder uit de verf komt.

app foto instaweather

Download voor iOS 
Download voor Android 

Groopic

Sta jij nooit op de vakantiefoto’s omdat jij altijd degene bent die áchter de camera staat? Met Groopic kan de maker van de foto nu direct in de foto geshopt worden – zelfs bij groepsfoto’s! Eigenlijk is het niet in woorden uit te leggen hoe het werkt, dus ik zeg ‘downloaden’ en probeer het uit!

app groopic foto

Layout van Instagram

Instagram blijft groeien – en terecht! Bij Instagram staat beeld centraal en met Layout van Instagram kun je nu fotocollages maken, zodat je meerdere beelden in één foto kan plaatsen. Je kunt kiezen uit verschillende frames en met een paar simpele veegbewegingen zet je een leuk uitziende collage neer en deel je die op Instagram.

appp layout instagram

Download voor iOS  
Download voor Android 

Prisma

Wil je een keer iets anders dan een Instagram-filter als Lark, Earlybird of X-pro II? Probeer dan Prisma eens. Met Prisma maak je in een handomdraai een artistiek meesterwerk van je foto. Zo kun je een Van Gogh- of Picassosausje over je foto’s gieten, maar ook andere beroemde kunstenaars komen in de app voor. Leuk speelgoed!

app foto prisma

Download voor iOS
Download voor Android 

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou