Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Maak kennis met Fidji van Sunny Cars!

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct aan te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Fidji van de Woestijne, zij is reserveringsmedewerkster bij Sunny Cars.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Ik ben in mei alweer 5 jaar in dienst!

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Ik vind het ontzettend leuk om internationaal bezig te zijn. Ik spreek de hele dag verschillende talen en bel met verschillende lokaties, partners en klanten over de hele wereld. Geen dag is hetzelfde. Ook al lijkt het of ik inmiddels elke vraag wel een keer gehad heb, nog steeds zijn er andere situaties.

fidji sunny cars autohuur op kantoor

Met welke beroemdheid zou jij een dagje cabrio willen rijden?

Met Jude Law omdat hij vast heel goed kan autorijden.

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Heb je even? Mag ik los?
Canaima national Park bij de Angel Falls(Venezuela). Je kunt er absoluut niet per auto komen en ik meen zelfs dat je er 2 dagen over doet om te voet in de buurt te komen van de Angel falls. Maar als je er rondvliegt in de (jungle) vallei in een klein vliegtuigje en je kijkt naar die grote hoge waterval. Dan word je daar heel blij van!  Ook word ik heel blij van de staat Colorado. Ik heb hier een tijdje gewoond en gewerkt. Rijden door de Rocky Mountains is prachtig! De verschillende luchten, bergtoppen, rivieren, kleuren van de bomen in de korte seizoenen maakt de staat prachtig!
Of Drakensbergen in Zuid-Afrika. Ik heb ooit vanuit een mooi terras van een Golfresort een kudde antilopen de berg op zien klauteren. Met het tegenlicht van de ondergaande zon was het een prachtig gezicht! En lokale kinderen die zo gelukkig aan het spelen waren in de rivier. De wereld is zo mooi.

fidji sunny cars autohuur colorado utah

fidji sunny cars autohuur zuid-afrika

Wat zijn je vakantieplannen? Wie, waar, wat?

Mijn vakantie? Die gaat weer naar Luxemburg! Ik kijk er enorm naar uit om met mijn 2 mannen weer te gaan kamperen! Dansen in de minidisco, sprinkhanen en andere beestjes vangen in potjes en dammen bouwen in beekjes. Het is een cliché, maar als je kids het naar hun zin hebben dan heb je zelf ook vakantie!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag dansen. Ik loop zeker niet alle discotheken af maar een keer in de zoveel tijd.  Verder loop ik graag hard. Ik probeer 2x in de week te lopen. Mijn doel voor dit jaar is om de 10 km een keer aan te tikken.

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Soms dans ik op zondagochtend in mijn huiskamer met de gordijnen dicht. En nee, daar zijn geen beelden van!

Sunny Cars in 1 woord?

Top!

 

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

John

28 februari 2016 | 1:18 pm | Reageer op John

Leuk om meer over de medewerkers van Sunny Cars te weten. En Sunny Cars een uitstekend eerlijk bedrijf zonder verassingen voor en achteraf: de huurprijs staat vast!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Renske Mijderwijk

29 februari 2016 | 2:47 pm | Reageer op Renske Mijderwijk

Fijn om te horen John! Over een paar weken een nieuw interview met een andere medewerker.

Zonnige groet, Renske

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou