Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Maak kennis met Noortje van Sunny Cars

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maak je kennis met Noortje van der Poel, reserveringsmedewerkster.

1. Noortje, hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

De tijd vliegt, in mei werk ik hier alweer 2 jaar!

2. En wat vind je het leukste aan je werk?

Het contact met de verhuurders in het buitenland! Ik vind het leuk om achter de schermen te bellen voor openstaande reserveringen en problemen op te lossen. Voor de afwisseling vind ik het ook heerlijk om de telefoon aan te nemen en klanten te helpen of via de mail rustig informatie op te zoeken voor klanten en reisagenten.

3. Wat is je grootste blunder?

Ik heb per ongeluk een keer een 9 persoonsbus akkoord gegeven terwijl deze er niet was. Gelukkig kwamen we hier achter nog voor dat de ophaaldatum was aangebroken en hebben we iets anders voor deze klanten kunnen vinden.

4. Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Glenfinnan in Schotland. Hier is een gedeelte van de 2de Harry Potter film opgenomen. Ik wou er per se heen, niet wetende dat er maar 2 treinen per dag heen gaan. Uiteraard hadden wij de laatste trein van die dag en konden wij niet meer terug naar Fort William. Dus moesten we verplicht in Glenfinnan House Hotel overnachten. Ik kan je verklappen: dit is absoluut een aanrader. Mocht ik ooit voldoende geld hebben om in het buitenland te kunnen trouwen dan is dit dé plek.

noortje-in-schotland-heuvelachtig-landschap

5. Heb je al nieuwe vakantieplannen?

Dit jaar gaan wij niet echt op vakantie. We gaan voor een aantal kleine weekendtripjes in Nederland. Verder staan er wat verbouwingen in huis en het opknappen van de tuin op de planning.

6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ben graag met mijn handen bezig. Dit varieert van (heel suf) lekker tuinieren, quilten, haken, breien, kleding maken, eigenlijk lekker knutselen. Daarnaast ga ik graag Geocachen met mijn moeder, met vrienden/familie lekker wat drinken en samen met vriendlief naar de bioscoop.

7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Wat de meeste mensen niet van mij weten is dat ik mijn MBO middenstand/coupeuse diploma  op zak heb. Kleding patronen tekenen en kleding maken, is nog steeds een grote hobby van mij.

8. Sunny Cars in 1 woord?

Heel fijn! Oeps, dat zijn er 2 🙂

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou