fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Maleisië met Diane Oostendorp

Om de beste reistips te verzamelen interviewen we elke maand een expert uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week lees je welke bestemming Diane Oostendorp van Arke Enschede aanraadt voor een heerlijke vakantie.

Goedemiddag Diane, als nu een klant binnenkomt en die vraagt aan jou; “Waar moet ik heen op vakantie?” wat zou jij hem dan aanraden?
“Maleisië. Het klinkt misschien ver weg maar dat valt reuze mee en het land maakt de vliegreis meer dan goed.”

Maleisië, dat is een niet voor de hand liggende bestemming. Vertel waarom Maleisië?
” Wat niet veel mensen weten is dat Maleisië een prachtig binnenland heeft dat goed begaanbaar is met een huurauto. Omdat je een huurauto hebt kan je overal naar toe gaan en ontdek en ervaar je Maleisië op z’n best.

Als de mensen aankomen in Kuala Lumpur wat moeten ze dan doen?
“Blijf eerst een paar dagen in Kuala Lumpur om te wennen aan het klimaat, mensen en het tijdsverschil. Laat je huurauto afleveren bij je hotel en ga richting het noorden, Cameron Highlands. Dit is een soort van jungle maar dan net even anders, en omdat de Engelsen hier hebben gezeten doet ook alles nog helemaal Engels aan. Is wel gek dat je in de jungle een kopje thee met een wolkje melk zit te drinken.”

Cameron Highlands Maleisie

Klinkt inderdaad gek. Maar na Cameron Highlands, welke kant moeten we dan op?
” Richting de oostkust, naar Kuantang. Ook nu weer rij je over perfecte wegen en geweldige uitzichten. Neem daarom ook een extra geheugenkaartje mee voor je camera want op elke hoek wil je weer een foto maken van de adembenemende natuur. Nadat je een paar dagen de oostkust hebt verkend zak je af naar Johor Bahru en steek je over naar Singapore. Hier nog een paar dagen genieten van deze miljoenenstad voordat je via Melaka naar Kuala Lumpur rijdt om weer naar huis te gaan.”

Wat is jouw eigen ervaring om met een Sunny Cars huurauto in Maleisië te rijden?
“Ik had een fantastische ervaring. Ook ik liet mijn huurauto afleveren bij het hotel en ben toen in twee weken tijd Maleisië gaan ontdekken in mijn auto. De wegen zijn perfect en de borden allemaal in het Engels. Het enige dat lastig kan zijn is het feit dat ze links rijden, maar voor de rest hoef je nergens bang voor te zijn en kan je met een gerust hart in Maleisië rijden.”

Wanneer kan ik gaan? Ziet er allemaal mooi uit volgens mij. Maar dit doe je natuurlijk niet in een weekje?
“Nee, dat klopt. Neem overal lekker de tijd voor. Het is niet een bestemming waar je heel vaak komt maar als je er eenmaal bent geweest wil je altijd terug. Ik ook, maar ik weet nog niet wanneer maar dat ik terug ga staat vast!”

Diane, dank je wel voor je mooie exotische vakantiebestemming tip.

Heb je tips over de Maleisië deel ze dan met ons. Wil je zelf Maleisië ontdekken in een comfortabele Sunny Cars huurauto? Dan hebben we een partner ter plaatse waarbij je een Sunny Cars huurauto kunt reserveren. Klik hier als je nog meer tips wilt hebben over het rijden van een Sunny Car in Maleisië.

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Rijschool Den Haag

16 oktober 2014 | 1:11 pm | Reageer op Rijschool Den Haag

bedankt voor de tips

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou