fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Maleisië

Om de beste reistips te verzamelen, interviewen we regelmatig experts uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week deelt reisagent Nicky Coppens van Reisburo de Wit in Veghel haar tip voor een prachtvakantie. Zij beveelt Maleisië van harte aan.

Wat vind jij de allermooiste bestemming om met een huurauto te ontdekkenNicky in Maleisie?

“Maleisië. Daar ben ik een keer geweest, op studiereis. Een huurauto is ook in Maleisië ideaal: je bent vrij om alle kanten op te gaan. En welke kant je ook op rijdt: je ziet allemaal moois!”

Wat zijn nou echte niet-te-missen-aanraders in Maleisië?

“De hoofdstad Kuala Lumpur vond ik helemaal geweldig. Bruisende sfeer, bijzondere architectuur, ontelbare shopmogelijkheden: een belevenis! De hoogvlakte Cameron Highlands moet je echt meemaken. Uiteraard heb ik ook op de eilanden Penang en Langkawi rondgetoerd. Heel paradijselijk. Op Langkawi hadden we een heerlijk strandhotel. Het meest indrukwekkend vond ik de mangrove-boottocht op Langkawi. Met een klein bootje tussen de moerassen door, we zagen zelfs apen in het wild. We zijn ook op een onbewoond eiland geweest. Wanneer maak je dat nou mee?!”

Is je nog iets speciaals bijgebleven van de cultuur daar?

“Dat het inderdaad klopt dat Aziaten gek zijn op karaoke! Ik moest er op een gegeven moment zelf ook aan geloven. Was een hele gezellige avond!”

Wat is de mooiste weg waar je ooit op hebt gereden?

“Ik vond rijden door de Cameron Highlands met de mooie vergezichten over de theeplantages echt geweldig.”

Aan welke reis denk je altijd met een big smile terug?

“Mogen het er ook twee zijn? Want ik denk meteen aan mijn vakantie op Curaçao en studiereis naar Maleisië. De zon, sfeer, alles wat ik daar heb mogen zien en doen, mijn gezellige reisgezelschap… fantastisch!”

Maleisie

Wat gaat er altijd mee in je koffer(bak)?

“Mijn goede zin!”

Hoe vaak heb je zelf al een Sunny Car gehuurd?

“Tot nu toe voor drie eigen vakanties, het bevalt me altijd goed. De vierde auto is trouwens ook al geboekt. Ik ga naar Ibiza, samen met mijn collega Annelies. En hoe kun je dat eiland nou beter leren kennen? Precies!”

Wat is je mooiste vakantieherinnering?

“Zwemmen met dolfijnen op Curaçao.”

En welke bestemming staat er nog op jouw bucket list om met een huurauto te ontdekken?

“De westkust van de USA!”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou