fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Marije Meijnckens – Inside Sales Representative

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze week Marije Meijnckens, Inside Sales Representative bij Sunny Cars.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
`Sinds juli 2012. Ik ben begonnen op de Reserveringsafdeling en na een half jaar kwam ik bij Sales terecht.´

Wat houdt jouw functie in?
`Ik ben contactpersoon voor de zelfstandig reisagenten en kleine reisbureaus. In mijn functie ondersteun ik deze kantoren op alle vlakken, zowel verkoopgericht als product technisch. Wat vind je het leukst om te doen? `Het leukste vind ik om nieuwe accounts te bellen. Ze weten nog niets van autohuur en het is fijn om te helpen en te adviseren.´

Wat is je lievelingsauto?
`Een roze Fiat 500! Geweldig! Maar als ik later groot ben ga ik toch voor een Nissan Qasqai (een zwarte).´ En waarom juist een roze Fiat 500? `Lekker opvallend, cool bakkie. Een goed aandachtstrekkertje.´

Marije Meijnckens Sunny Cars

Wat is jouw favoriete vakantieland/droomland?
`Van jongs af aan ben ik een enorme fan van Amerika en Canada. In Amerika ben ik tot nu toe 2x geweest, 1x een rondje langs de westkust en 1x naar New York. Naar beiden zou ik heel graag terug willen. Samen met mijn beste vriendin hebben we ooit de grootste plannen gemaakt om naar Alaska te reizen en vandaaruit over te steken naar Canada, om vervolgens te eindigen in Amerika. Wie weet gaat deze droom ooit nog in vervulling.´ Hoe kwam je op Alaska, dat hoor je niet vaak? `Mijn vriendin en ik waren allebei net herstellende van een operatie en vroegen ons af wat we nu het liefste zouden doen. Toen kwamen we op Alaska. Dat plan werd steeds groter. In zowel Canada als de USA heb je veel mooie natuur, veel dieren, veel diversiteit.´

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?
`Ik denk dat die nog moet gaan komen. Ik vond New York wel heel vet, maar ik denk niet dat dat de mooiste plek op aarde is.´

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
`Koken, eten en borrelen met vriendinnen. Eén keer in de zoveel tijd organiseren we een high tea waarbij iedereen zich uitslooft. De variant hierop: ´High Wine´ bevalt ook erg goed. Met 8 meiden, allemaal lekker wat maken. Het wordt tijd voor een nieuwe keer. De laatste keer was een echte Engelse high tea in Londen, waar nu één van mijn vriendinnen woont.´

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
`In tegenstelling tot de meeste mensen heb ik een hekel aan Kerst.´ Hoe komt dat? `Ik houd niet van verplichtingen, daar word ik opstandig van. Als ik zelf jarig ben, sla ik het liefst op de vlucht. Eerder heb ik Kerst doorgebracht in Londen, dit jaar vlieg ik op 19 december naar Marokko voor een rondreis langs de Koningssteden. Op 2e Kerstdag kom ik weer thuis, hopelijk ´s avonds laat, als alle kerstbomen weer op zolder staan.´ 🙂

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou