Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Meer duidelijkheid dankzij de pre-departure mail

Tijdens het “zoeken” van een huurauto kom je vaak allerlei termen tegen waar je niet mee bekend bent. Je verdiept je in autohuur, leest over verzekeringen, de terugbetaling van het eigen risico, de verschillende pakketten, oftewel alle informatie die je nodig hebt om een keuze voor een huurauto te maken. Op het moment van boeken ben je volledig op de hoogte.  Het enige punt is dat je huurauto vaak ruim van tevoren wordt geboekt (wat tevens altijd ons advies is).
Tegen de tijd dat de ophaaldatum in zicht komt is deze informatie vaak toch al wat vervaagd. Daarom versturen wij sinds kort een zogenaamde “pre-departure mail”. Een aantal dagen voor vertrek ontvang je een e-mail met daarin de belangrijkste punten over de autohuur, zodat het geheugen weer wordt opgefrist en je optimaal bent voorbereid op je autohuur.

Wat staat er in deze pre-departure mail?
Het is een gepersonaliseerde e-mail als herinnering aan de belangrijkste punten zoals de huurdata, ophaallocatie en het servicepakket.

Pre-departure mail autohuur

  • Waar en wanneer de auto kan worden opgehaald
  • Wat je nodig hebt om de auto op te halen
  • Een reminder om geen extra verzekeringen af te sluiten
  • De geselecteerde tankregeling
  • Lokaal contract ondertekenen
  • Wat te doen in geval van schade

 

 

 

 

 

 

 

Mijn advies is uiteraard om deze e-mail goed door te lezen, zodat je tijdens de autohuur niet voor verrassingen komt te staan. Het liefst de dag voor vertrek nog even een laatste check.

Heb je toch nog vragen na deze mail? Stel ze dan aan onze reserveringsafdeling 😉 maar laat het ook weten middels een reactie op deze blog. Dankzij feedback kan de mail verder worden geoptimaliseerd.

 

 

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Claudia Voncken

8 oktober 2013 | 4:52 pm | Reageer op Claudia Voncken

Beste Mariska,

Bedankt voor je reactie. Inderdaad vreemd dat je deze mail niet hebt ontvangen. Heb je wellicht nog het reserveringsnummer voor mij? Dan ga ik het uitzoeken.

Met zonnige groet,
Claudia

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mariska

6 oktober 2013 | 12:28 am | Reageer op Mariska

Vreemd, ik heb deze mail niet gehad, terwijl ik na de plaatsingsdatum van de blog ben vertrokken. Of gold dat pas vanaf een bepaalde boekingsdatum ipv vertrekdatum?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou