Met hoeveel personen mogen wij in de auto?

14 June 2013 0 4391

Auteur

Susanne Pols-van Gelder

Reserveringsmanager

Sunny Cars geeft twee personen aan bij de gewenste autocategorie, mogen wij er dan met drie personen in?

Advies

Het advies op onze website is gebaseerd op het aantal personen waarmee je met bagage comfortabel in en bepaalde autocategorie kunt reizen. Op onze website kom je bijvoorbeeld de volgende categorie tegen:

Fiat Panda

 

Deze auto is geschikt voor 2 personen om comfortabel te reizen. Er passen wel 2 volwassen en 2 kinderen in de auto, maar de kofferruimte biedt niet voldoende ruimte aan bagage voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarom bevelen we deze auto aan indien je met zijn tweetjes reist.

Als met 2 volwassenen en 2 kinderen reist is de volgende categorie veel geschikter:

Ford Focus

 

 

Hoe kies je de juiste categorie?

Bedenk van tevoren wat je met de auto gaat doen. Rijden door een heuvelachtig gebied vraagt bijvoorbeeld om iets meer motorvermogen, dus een kleine auto volstaat dan niet. Daarnaast is het aantal personen en de te vervoeren bagage natuurlijk van belang. Neem eens een kijkje bij de verschillende categorieën.

Zelf een vraag? Heb je een vraag, die nog niet in een van mijn blogs beantwoord wordt, die je hier graag beantwoord zou zien? Mail gerust! S.Pols@sunnycars.nl

 

 

auto huren sunny cars ctablok

Rij onbezorgd rond in een Sunny Car

Om ontspannen en in alle vrijheid te genieten regel je vooraf je all-in huurauto. Bij Sunny Cars zijn alle - benodigde - verzekeringen inbegrepen en kun je een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Dat rijdt een stuk lekkerder. Ontdek alle All-in voordelen!

Zoek huurauto >

Leave a Reply

* Nodig om je reactie kunnen plaatsen.