Met Sunny Cars weet je wat je huurt

Bij Sunny Cars doen we er alles aan om autohuur op je vakantiebestemming zorgeloos te laten verlopen. Ter plekke wil je geen gedoe en zeker geen onverwachte extra kosten. Daarom huur je via ons altijd 100% all-in. Je reserveert je huurauto voor een heldere prijs en van tevoren is alles betaald. Het idee achter onze formule is dat je bij het ophalen van de huurauto niet met onverwachte kosten te maken krijgt. All-in is bij ons écht all-in.

Gratis aanvullende WA-verzekering

Bij zorgeloos vakantie vieren hoort ook een goede WA-dekking (in België bekend als BA). Want breng je schade toe aan een derde, dan kunnen de claims – zeker bijvoorbeeld in de VS – ontzettend oplopen. De WA-verzekering dekt de schade die aan derden wordt toegebracht, zowel materieel als fysiek. Sunny Cars sluit standaard een extra WA/BA-dekking af van 7,5 miljoen euro. Dit is bovenop de lokale dekking. Dan weet je zeker dat je goed verzekerd bent.

Eerlijke tankregeling

Ook over de tankregeling willen we geen gedoe. Wij vinden FF (vol-vol) de meest duidelijke tankregeling en die is dan ook de standaard bij ons. Je levert de auto in met dezelfde tankstand als waarmee je hem hebt opgehaald. Was de tank vol, dan lever je hem vol in. Was de tank halfvol, dan lever je hem halfvol in. Hiermee omzeil je achteraf discussies en ongewenste afrekeningen op je creditcard. Maak voor de zekerheid een foto van de benzinemeter als je wegrijdt en bewaar de benzinebonnen, dan heb je altijd een bewijs.

Huurcontract en voorwaarden

Met Sunny Cars ga je goed voorbereid op reis en weet je precies wat je huurt. Je ontvangt van ons een voucher en een informatieblad met daarop de huurvoorwaarden in het Nederlands. Ter plaatse hoef je alleen nog maar het lokale huurcontract goed door te lezen, te tekenen en de autosleutels in ontvangst te nemen.

Als de lokale verhuurder je een extra verzekering wil aanbieden, kun je gewoon nee zeggen. Nergens voor nodig!

Terugbetaling eigen risico

Schadedekking en een diefstalverzekering zijn altijd inbegrepen. Goed nieuws: bij Sunny Cars draai je niet op voor de kosten van het eigen risico bij deze verzekeringen en hoef je het eigen risico niet af te kopen of te verlagen. Heb je schade, dan betaal je het eigen risicobedrag (vaak gelijk aan de waarborg) aan de lokale wagenparkaanbieder. Eenmaal thuis kun je dit eenvoudig declareren via het online schadeformulier. Sunny Cars betaalt je het volledige bedrag zo snel mogelijk terug.

Glas-, bodem-, banden- & dakschadedekking

In onze all-in formule is de dekking van schade aan glas, banden, bodem en dak (inclusief oliecarter en koppeling) standaard opgenomen. Hier hoef je op de bestemming dus geen dure extra verzekering voor af te sluiten. Heb je onverhoopt een ster in je ruit of een lekke band? Geen zorgen, kan gebeuren! Net als bij het eigen risico moet je het schadebedrag ter plaatse vaak wel voorschieten, maar Sunny Cars betaalt dit volledig aan je terug.

Ben je benieuwd wat er nog meer all-in is? Dat is namelijk nogal wat! Op onze website vertellen we je nog meer over all-in autohuur.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Linda

10 maart 2019 | 11:48 am | Reageer op Linda

Sunny cars !!
Een eerlijk en betrouwbaar verhuur bedrijf

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

11 maart 2019 | 11:21 am | Reageer op Sanne van Reek

Goed om te horen, Linda! :-)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

J Verschuur

10 maart 2019 | 2:16 pm | Reageer op J Verschuur

afgelopen najaar via Sunny cars een huur auto geregeld. Geen gedoe bij het ophalen en toen ik in de auto stapte was zelfs het dashboard in het Nederlands ingesteld. dus was alles goed te begrijpen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

11 maart 2019 | 11:23 am | Reageer op Sanne van Reek

Super! :-)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

René,Rodger

10 maart 2019 | 11:20 pm | Reageer op René,Rodger

Top Bedrijf.
Duidelijk en indien problemen met de verhuurder bij het afhalen en/of terugbrengen,
"IS ER ALTIJD HET NOODNUMMER" !!!!
Hoe duidelijk wil je het hebben..

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Lourens J Posthumus

11 maart 2019 | 9:49 am | Reageer op Lourens J Posthumus

Helder verhaal. Sunnycars geeft mij een veilig gevoel.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Karel Tiggelman

11 maart 2019 | 1:35 pm | Reageer op Karel Tiggelman

Sanne, In jullie enquéte wordt resp. het meest ergelijke tot minst ergelijke gevraagd. Wanneer ik in alle 5 punten echt tevreden ben, hoe en wat dan? Wij hebben nog nooit (min.6 x huren) een waarborg aan de afhaalbalie betaald, wel onze gegevens van de VISA/Creditcard laten registreren. Wat bedoelt u met een onduidelijke waarborg?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

11 maart 2019 | 1:41 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Karel,

Wat goed om te horen! :-). Het is natuurlijk hartstikke mooi dat jullie autohuur altijd zorgeloos is verlopen. Voor jullie is deze enquete dan niet erg relevant om in te vullen. Wie weet komt er binnenkort weer een enquete voorbij waar jullie korting kunnen winnen! Met een onduidelijke waarborg wordt bedoeld dat vooraf niet goed genoeg inzichtelijk is welke waarborg ter plaatse voldaan moet worden met de creditcard. Wij vermelden dit o.a. in de huurvoorwaarden, dus het is de bedoeling dat de klant dit voorafgaand aan de huurvoorwaarden al heeft gelezen. Echter worden de huurvoorwaarden niet altijd gelezen, dus kan het onduidelijk zijn.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

John Pas

24 maart 2019 | 7:50 pm | Reageer op John Pas

Hallo, Ik las dat jullie een VW Golf verhuren . Hoeveel PK heeft deze auto?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

25 maart 2019 | 10:17 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi John,

Voor meer informatie over categorieën auto's kun je het beste contact opnemen met onze reserveringsafdeling. De autohuurexperts daar helpen je graag verder.

Een zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Juliette schriek

26 maart 2019 | 4:26 pm | Reageer op Juliette schriek

wij vliegen op 26 juli a.s. naar Valencia Airport. Wij wilden daar onze auto boeken. Onze vlucht komt aan om 23.35 uur. Ik zie op de website dat de tijd die ingevuld kan worden maar tot 23.30 uur is. Betekent dit dat er geen auto verhuur kan plaatsvinden. Heeft u een advies voor ons? Mvrgr Juliette Schriek

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

1 april 2019 | 10:56 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Juliette,

Goed gezien. Tijdens het invullen van je zoekopdracht kun je je aankomsttijd maar aangeven tot 23:30 uur. Kom je na dat tijdstip aan? Dan dien je de huurauto op te halen buiten openingstijden. Op sommige locaties kan dit gratis, op andere locaties wordt hier een toeslag voor gerekend. Tijdens het reserveren van de huurauto vul je je vluchtnummer in, de lokale wagenparkaanbieder zal in de gaten houden wanneer je vlucht aankomt. Je reservering komt op aanvraag en je hoort van ons zo snel mogelijk of de aanvraag voor ophalen buiten openingstijden akkoord is :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.