Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Met wie werkt Sunny Cars autoverhuur samen?

Sunny Cars autoverhuur heeft een wereldwijd aanbod. In 120 landen en op 8.000 bestemmingen kun je een Sunny car besturen! Zo kan je een auto huren in Zuid-Afrika, op de Canarische eilanden, in Canada of in de Verenigde Emiraten. Alleen is het niet Sunny Cars maar een lokale autoleverancier of partner waar jij je auto ophaalt. Hoe? Dat zit leg ik je uit.

Lokale en internationale partners en autoleveranciers

internationale autoleveranciers Sunny Cars autohuur logo

Sunny Cars autoverhuur heeft een bemiddelende functie. In ons aanbod vind je zowel auto´s van lokale als internationale autoleveranciers (zie hierboven de logo’s van de internationale spelers). Dit kunnen grote internationale partners en autoleveranciers zijn, maar het kunnen ook lokale autoleveranciers, zoals: ATESA in Spanje, Guerin in Portugal of AutoUnion in Griekenland. Ook voor autohuur bij deze lokale wagenparkbeheerders kun je bij ons terecht, in totaal kun je in 120 landen op ruim 8.000 bestemmingen een auto huren via Sunny Cars. Maar we werken niet met iedereen samen…

Onze kwaliteit- en service-eisen

Sunny Cars autoverhuur werkt uitsluitend samen met de beste partners ter wereld, welke allemaal aan strenge kwaliteits- en service-eisen voldoen. Zo worden er duidelijke contractafspraken gemaakt en wordt er tijdens een samenwerking bijgehouden hoeveel navragen of klachten er voor een autoleverancier binnenkomen. De evaluatie is een belangrijk aandachtspunt als aanbieder van 100% zorgeloze autohuur. Want om de Rent-a-Smile filosofie te handhaven is het belangrijk om alle autohuurervaringen te evalueren. Dit doen we door proactief te vragen review/evaluatie van de klant. Deze reviews worden onderzocht en bij een negatieve ervaring wordt hier een rapport van opgemaakt. Deze rapporten worden uiteindelijk gedeeld en besproken met de autoleverancier. Voldoet een autoverhuurder niet (meer) aan onze eisen? Of krijgen we teveel klachten binnen? Dan stopt Sunny Cars de samenwerking met deze autoverhuurpartner.

Mocht je willen weten of wij op jouw bestemming een huurauto aanbieden, kijk dan even op onze website.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Henk Bonninga

18 januari 2016 | 1:15 pm | Reageer op Henk Bonninga

Al ruim 8jaar huren wij een auto via Sunnycars. In de volgende landen hebben wij een auto gehuurd: Los Angeles (2×), Florida, Cuba (2×), Curacao (2×), Portugal en Tenerife. Meestal via Alamo. Nooit een probleem gehad. Goede service. Makkelijk via internet geregeld. Sunnycars altijd goed bereikbaar. Grootste voordeel vinden wij de extra zekerheden zoals extra verzekerd en andere extras.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mascha

21 januari 2016 | 12:46 pm | Reageer op Mascha

Beste Henk,

Bedankt voor je leuke reactie. Ook de volgende 8 jaar staan we klaar om jouw autohuur te regelen!

Een zonnige groet,
Mascha

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

HJM van Wersch

18 januari 2016 | 10:23 pm | Reageer op HJM van Wersch

We hebben al diverse keren een auto gehuurd via Sunnycars. Onder andere in Spanje, Italië en Portugal. We hebben nog nooit problemen ervaren. Het fijne van Sunnycars is dat alles goed vooraf geregeld wordt en dat je achteraf nooit gezeur krijgt over extra onvoorziene kosten ( bijv. verzekeringen, belastingen, ed. ).

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mascha

21 januari 2016 | 12:51 pm | Reageer op Mascha

Beste heer van Wersch,

Bedankt voor je leuke reactie. Ik zie dat de volgende huurauto in Italië wordt opgehaald. Leuk! Ik wens je alvast veel plezier met de voorbereidingen en ook al is het ver vooruit, veel veilige kilometers!

Een zonnige groet,
Mascha

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou