Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Musea bezoeken met de izi.Travel-app is écht geen kunst!

Ik ben niet het type dat in een grote groep met een gids op pad gaat om de historie van een stad te ontdekken. Het is gewoon niet mijn ding. Hoewel ik een sterke interesse heb in de historie van steden en mensen, wil ik de informatie in mijn eigen tempo ontvangen. Lekker relaxt.
De app izi.TRAVEL is precies wat ik zocht. Het is een audiogids met tientallen tours voor attracties en musea over de hele wereld. Kwestie van de oortjes van je headphone in doen, je GPS-geolocatie inschakelen en op ‘play’ drukken.

app-van-de-maand-izi-travel

 Stap in een tijdmachine

Ik test de app in Amsterdam en begin mijn Tocht der Historie bij het Rembrandthuis. Direct nadat ik op ‘play’ heb gedrukt zit ik midden in het verhaal. Een duidelijke stem vertelt me leuke, interessante weetjes over het huis van Rembrandt. Wist je bijvoorbeeld dat de deuren in de 17e eeuw een stuk lager waren omdat mensen een stuk kleiner waren? Zo laag, dat we vandaag de dag zouden moeten bukken om er doorheen te kunnen. De stem vertelt me verder dat het huis in 1633 is gekocht voor 13.000 gulden. 13.000 gulden… dat is nu omgerekend in euro’s ongeveer het bedrag waarmee je de koopoverdracht kunt financieren.

900 steden

Via de app maak je als het ware een digitale wandeling door een museum of attractie. Een museum is opgedeeld in ‘objecten’ waar de verhalenverteller je doorheen gidst en leuke weetjes over deelt. Alles op een rustige en duidelijke manier. Daarnaast vind je in de app recensies van bezoekers en dat allemaal in twee talen: Nederlands of Engels.

Kortom, een leuke en uitgebreide tourgids voor iedereen die ‘in control’ wil zijn. Probeer ‘m eens uit als je binnenkort een auto huurt bij Sunny Cars. Want de app biedt tours in meer dan 900 steden over de hele wereld.

De app is voor elk besturingsysteem te downloaden op de officiële website van izi.TRAVEL

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Bob Valckx

8 december 2016 | 11:35 am | Reageer op Bob Valckx

Ha Dennis,

Wist je dat ze zelfs een 'Verrassende Verhalen langs de A2' tour op izi.TRAVEL hebben?
Een Sunny Car huren en rijden maar!

Enjoy, Bob

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou