fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Must see: Grote Knip op Curaçao

Typical tropical, dat is meteen waar ik aan denk bij Curaçao. En vooral als ik hier in Nederland de regen met bakken uit de lucht zie vallen, waan ik me weer even met mijn voetjes in het witste zand met uitzicht op het blauwste water.

tropische-baai-curacao-strand2

Op het eerste gezicht zou je het niet zeggen, maar als je met je huurauto over het eiland rijdt en ergens een stoffig, zandweggetje opdraait, ontdek je de leukste verrassingen. (Als je normaal geen onverharde wegen inslaat, dan moet je dat op dit eiland wél echt doen!)

Op Curaçao blijf je paradijselijke baaitjes ontdekken

Na een heleboel gehobbel vraag je je af of dit echt zo’n goed idee is. Dan zie je in de verte ineens het blauwe water opdoemen. Yes! Dit is een fantastisch goed idee! Je parkeert je auto en loopt naar het parelwitte strand, vol palmbomen en het mooiste kristalheldere water. Wow! Op Curaçao vind je echt de allermooiste paradijselijke baaitjes.

Vooral ook doen op Curaçao:

1. Collect moments, not things’ is mijn favoriete quote en die is hier enorm van toepassing. Je loopt een rondje, geniet van het uitzicht en strijkt dan neer in het zand. Maar de zee roept, en hard ook.   We nemen een duik, want dat hebben we wel verdiend. Wat is het hier toch ongelofelijk fijn. Meer heb je niet nodig!

2. Dit geweldige eiland heeft nog veel meer van dit soort prachtige verstopte baaitjes. Al rondrijdend kun je ze allemaal ontdekken en er nog lang van nagenieten

Daphne Lange

Reisjournalisten of -bloggers

Daphne Lange is een actieve Columbus Reisreporter en deelt op Columbus Reisreporter tips en mooie foto´s welke gemaakt zijn tijdens haar reizen. Voor Sunny Cars gaf zij deze tip voor een must-see-plekje op Cura♪5ao die je absoluut moet ontdekken.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou