Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Naar de Canarische eilanden? Dit mag je niet missen!

Zon, zee, strand en een vers geshakete cocktail. Ben je van plan om die fantasie te verwezenlijken op de Canarische eilanden? Dan hebben wij nog een paar insider tips voor je. Laat de voorpret maar beginnen!

canarische eilanden spane autohuur

Tenerife

Als je Tenerife onveilig gaat maken, zet dan de Pico del Teide op het programma. Vanaf de hoogste berg van Spanje heb je een uitzicht om nooit meer te vergeten. Een huurauto is wel echt een aanrader, tenzij je in bent voor een lange voettocht naar boven.

Ben je toe aan verkoeling? Dan is Las Teresitas gelukkig niet ver weg. Palmbomen, goudgeel saharazand en de bergen in je rug: Las Teresitas wordt niet voor niets het mooiste strand van Tenerife genoemd.

Lanzarote

Lanzarote heeft een uniek landschap. Je waant je er soms zomaar op de maan. Zeker in nationaal park Timanfaya voel je je net Neil Armstrong. Fascinerend!
Zorg er ook voor dat je El Mirador del Rio niet mist. Dit prachtige uitkijkpunt bevindt zich op de meest noordelijke punt van Lanzarote en biedt je een schitterend uitzicht over de oceaan.

En als je dan toch op Lanzarote bent, maak dan ook eens de oversteek naar Fuerteventura. Er vertrekt elk uur een veerboot naar Corraleja vanuit de haven van Playa Blanca. De overtocht duurt 40 minuten.

La Palma

Liefhebbers van groen zijn op La Palma helemaal op hun plaats. Een bezoekje aan nationaal park La Caldera de Taburiente mag dan ook echt niet ontbreken. En ben je met de auto? Rijd dan naar La Cumbrecita, een van de mooiste uitkijkpunten in het park.

Met een auto kun je ook naar de Observatorium Roque de los Muchachos, de sterrenwacht van La Palma. Volgens kenners is het de op een na beste plek in de wereld voor onderzoek naar de sterren, omdat het astronomische zicht er zo goed is. Genieten!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou