fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Naar de sneeuw?

Toen ik gisteren naar buiten liep zag ik dat het nu echt winter was en kon ik voor het eerst dit jaar de ruiten van mijn auto schoonkrabben. Vervelend, want mijn ijskrabber lag nog binnen in huis en ik wist niet meer waar ik hem had opgeborgen. Onderweg naar kantoor vroeg ik me twee dingen af: wanneer laat ik de winterbanden monteren en gaan we dit jaar met wintersport?

Eén ding weet ik in ieder geval wel! Als ik ga, wordt het niet meer die 1000 kilometers jakkeren, in meerdere files staan en ’s avonds laat aankomen in een ijskoud appartement. Begrijp me goed, ik ben een enorme fan van autorijden en een flink stuk Deutsche Autobahn op zijn tijd vind ik fantastisch. Maar op weg naar je wintersportadres doe je het ook nooit goed. Hoe vroeg (of laat) je ook op weg gaat, je hebt altijd wel een paar heel vervelende files onderweg, zijn de Rasstãttes overvol, om over het oponthoud bij een aantal grensposten –vooral richting Oostenrijk- maar te zwijgen. Je gaat voor je lol, maar die lol gaat me steeds meer tegenstaan.

Dus als ik dit jaar ga, dan doe ik wat al zoveel van onze klanten hebben ontdekt: ik ga met het vliegtuig en neem bij aankomst een huurauto. Dat kost minder tijd, spaart een hoop ergernis onderweg uit en je komt op tijd en redelijk fris op de plaats van bestemming. Er vliegen tegenwoordig zoveel maatschappijen naar onnoemelijk veel bestemmingen, dat je het voor het geld niet meer hoeft te laten. En dat gaat ook voor een Sunny Cars huurauto op! Helemaal als je de auto met meerdere personen huurt, komen de kosten op een paar euro per dag.

Een andere geruststelling is dat de Sunny Cars huurauto van je keuze al volledig winterklaar gemaakt is door de lokale verhuurder, die ook op de hoogte is van de plaatselijke winterse richtlijnen rond de auto. Wel of geen sneeuwkettingen, winterbanden en vooral wanneer. Tegen geringe kosten is alles te huur en ga je altijd met de juiste uitrusting op pad. De vraag is overigens hoe het met mijn eigen wintersport-uitrusting is gesteld. In welke koffer zaten de skihandschoenen ook alweer?

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou