fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Nancy van Rooij (VakantieXperts Oirschot)

Voor advies over autohuur ga je naar het reisbureau! Maak kennis met de beste boekers en dus Sunny Cars autohuurspecialisten. Vandaag zetten we Nancy van Rooij van VakantieXperts Oirschot in het zonnetje.

Jullie kantoor zit voor het eerst in de Smile Society. Hoe voelt dat?

“Het heeft wel iets, het is een soort bevoorrechte positie ten opzichte van collega’s uit het vak die er niet in zitten. Vooral de speciale ledenacties spreken me aan. Zoals die actie met het concert van Guus Meeuwis als het Nederlands elftal speelt, erg leuk. En natuurlijk die extra korting op een Sunny Car!”

Nancy op reis in Namibie
Nancy op reis in Namibie

 

Wat is je geheim voor het verkopen van zoveel Sunny Cars?

“Dat is geen groot geheim hoor: gewoon jullie tips opvolgen! Bij elke reis brengen wij de huurauto naar voren. En we maken een vergelijking met de prijs van excursies per persoon en een huurauto. Voor het bedrag van een dagexcursie met het hele gezin heb je vaak al drie of vier dagen een huurauto. En alle vrijheid om zélf op ontdekkingstocht te gaan.”

Wat spreekt je het meest aan van Sunny Cars?

“Het gemak waarmee je een huurauto kunt boeken: op één site zie je alle aanbieders. Lekker overzichtelijk. En dat alle verzekeringen zijn inbegrepen, is natuurlijk een enorm voordeel.”

Waar word je in je werk het meest blij van?

“Ik vind het een heel fijn gevoel als ik mensen een reis op maat kan bieden, met verrassingselementen waar ze zelf niet aan hadden gedacht. Als ze daar enthousiast op reageren, word ik erg blij.”

Voor welke bestemming heb je het meest recent een Sunny Car geboekt?

“Voor Zuid-Afrika, dat was voor een klant. Toevallig ken ik het daar erg goed, want ik heb in Zuid-Afrika gewoond. Ik kan dus veel extra ‘inside’ informatie geven en tips waar je anders nooit zelf op was gekomen. Over heerlijke restaurants bijvoorbeeld, en gewoontes. Zuid-Afrika wordt vaak als crimineel bestempeld, ‘is het wel veilig daarheen te gaan’ vragen mensen zich af. Net als in Nederland gelden er bepaalde gedragsregels en moet je een aantal buurten liever vermijden. Sommige delen van het land zijn inderdaad gewelddadiger dan we gewend zijn, maar dat geldt niet voor heel Zuid-Afrika. Als je in contact komt met mensen, zul je verbaasd zijn over hun vriendelijkheid en hartelijkheid. Wie Zuid-Afrika reisplannen heeft: ik ben een echte specialist en geef je graag advies, kom maar langs!”

Met een huurauto door Namibie
Met een huurauto door Namibie

 

Op welke bestemming wil je ooit een keer met een Sunny Car toeren?

“Daar heb ik geen lang maar wel een breed lijstje voor. Costa Rica staat daar ook op. En deze zomer komt het ervan: dan ga ik dit land met man en dochter én een Sunny Car eens goed verkennen. Ik verheug me vooral op de overweldigendheid van de natuur en ik wil die beroemde felgekleurde kikkers nu eens in het echt zien.”

Wat is het raarste dat je ooit hebt meegemaakt als reisagent?

“Niet echt raar maar zeker opmerkelijk vind ik dat er nog steeds mensen zijn die op hun bestemming naar de balie van Sunny Cars zoeken. Ondanks het doornemen van de reispapieren, waar duidelijk op staat wie de plaatselijke verhuurder is en waar ze zich dus moeten melden. En het meest bijzondere dat ik heb meegemaakt, is dat ik – als reisbureaumedewerker – compleet verrast ben met mijn eigen huwelijksreis. Ik wist van niets. Mijn man had alles uitgezocht, gepland en geregeld. Alleen mijn naaste collega’s wisten ervan omdat zij de vakantie in moesten plannen. Een dag van te voren had mijn man onze ouders ingelicht. Ik ben van achter mijn balie ontvoerd naar de Seychellen. Daar trouwden we, en dat was in die heerlijke tropische omgeving natuurlijk fantastisch. De plek was zo mooi dat we destijds – het is inmiddels 19 jaar geleden – afspraken hier elke vijf jaar terug te keren. Dat is er helaas niet van gekomen, maar wellicht lukt het volgend jaar om er ons 20-jarig jubileum te vieren.”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou