fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Nissan Sunny vakantiekiekjes

Dit ben ik, een Nissan Sunny, een prachtig staaltje techniek uit het land van de reizende zon. Ik bied mijn diensten aan bij een autoverhuurbedrijf. Vreemde paradijsvogels met rijbewijs, onverwachte situaties en de prachtigste plekjes, ik laat er in deze blogs mijn lichten over schijnen.

De zomer is voorbij, het is een mooie tijd geweest. Toen ik begon met dit werk had ik gehoopt om op leuke en interessante plaatsen te komen, nou dat is gelukt hoor! Dit is een mooi moment om jou als lezer eens te laten zien waar je als huurauto allemaal terecht komt. Hierbij een paar leuke foto´s van mijn avontuurlijke zomerperiode.

 

Parijs

Foto 1: De eerste keer de grens over en dan in Parijs terechtkomen. Het was een heerlijke rondreis.

Sierra Nevada

Foto 2: Berg weg tijdens een trip richting de Sierra Nevada. Dat was wel even werken voor mij, maar uiteindelijk was geen berg te hoog!

Dorpje Italie

Foto 3: Klein en pittoresk stadje in Italië, het leek alsof ik een schilderij in gereden was.

BBQ op strand

Foto 4: Een stelletje wilde BBQ-en bij een strandje. Dat was ze nooit gelukt als ze mij niet hadden met al die spullen.

Zonsondergang

Foto 5: Uitkijkend over een meer in Italië bij zonsondergang, het leek wel of ik in een spiegel keek en dacht …dit is heel diep!

Griekse haven

Foto 6: Een Griekse haven. Hoe ik daar terecht ben gekomen? Ik vertel je er graag over in een volgende blog. Dat was wel het einde van de weg, maar het begin van nieuw een avontuur.

Heb jij ook een mooie of unieke foto met jouw huurauto? Stuur die naar n.sunny@sunnycars.nl. De mooiste krijgt een leuke beloning.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Rijschool Delft

21 oktober 2014 | 12:40 pm | Reageer op Rijschool Delft

Leuk artikel!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou