fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Olympische gedachte

Voelen jullie de Olympische tinteling al? Bij velen -en ondergetekende in het bijzonder- moet dat nog gaan komen, heb ik het gevoel. Komt dit omdat Epke Zonderland eerst nog even ‘vormbehoud’ moet aantonen? Of dat ik weet dat Joeri van Gelder niet naar London gaat. Maar bij mij komt het vooral omdat 27 juli gevoelsmatig nog zover weg is. Oké, ik heb de openingsceremonie (27-ste, vanaf 20:30, Nederlandse tijd) voorzichtig met potlood in de agenda gezet. Maar als ik eerlijk ben komt dat eerder door het gerucht dat Pink Floyd op de opening gaat spelen, dan door het evenement zelf.

Het komt natuurlijk ook door het overvolle sportschema, voorafgaand aan de spelen. Eerst krijgen we de ‘Wereldbeker Vrije Stijl worstelen’ voor dames op 11 mei (Japan, via Eurosport te volgen), Roland Garros op de 27-ste mei, het EK voetballen, met als persoonlijk hoogtepunt de wedstrijd Nederland-Duitsland op 13 juni. Een wedstrijd die altijd voor de nodige spanning tussen ons en de Duitse collega’s in München zorgt. Vanaf de 25-ste Wimbledom volgen en vanaf de 30-ste de Tour. En zoals jullie in mijn eerdere blogs hebben kunnen lezen ben ik ook een redelijke fan van de F1, met de nodige races in die periode. De vraag is of ik na dit sportgeweld überhaupt nog de puf heb om de Spelen te gaan volgen?

Olympische Spelen 2012Wat het nadenken over die spelen in London wel bij mij heeft losgemaakt, is het feit dat ik weer eens serieus ben gaan nadenken over Engeland als potentiële vakantiebestemming. Het is alweer een tijd geleden dat ik wat van het binnenland heb gezien. Gewoon er even lekker tussen uit. Sunny Cars en haar drie verhuurpartners kunnen een huurauto op praktisch alle Engelse luchthavens regelen. En het aanbod aan autotypes in alle prijsklassen is enorm. Van Corsa’s tot Audi, Mercedes en op sommige locaties is zelfs een Jaguar een optie. Dus vliegen naar bijvoorbeeld Manchester (een zeer populaire bestemming voor veel van onze klanten) Newcastle of zelfs iets verder naar Edinburgh en dan met een Sunny Cars huurauto (je bent General Manager van Sunny Cars, of je bent het niet) op je gemak door het prachtige binnenland gaan toeren. Kasteeltje hier, B&B daar en een steak-and kidney pie in de locale pub. Klinkt goed, al zeg ik het zelf.

Als ik mijn lezers van de blog met deze overpeinzingen op een idee heb gebracht: als je nu alvast bij ons reserveert voor die periode, heb je al een huurauto voor een week voor 185 Euro. En dat is all-inclusive. Met de meest uitgebreide verzekering die een mens maar kan bedenken, dus links rijden kan je met een gerust hart gaan doen. En eigen risico kennen we niet bij Sunny Cars.

Nu ik dit zo teruglees is het niet eens zo’n slecht idee. Engeland opnieuw ontdekken!Ik begin de eerste week van juni in Edinburgh en zak dan langzaam af richting Silverstone. Op dat moment zal ik mijn vrouw overtuigen dat het louter toeval is dat daar op de 8-ste de Grand Prix F1 gehouden wordt. En dan ergens in een lokale pub op de 13-de naar de wedstrijd Nederland-Duitsland kijken. Ik weet nu al dat de hele pub voor Nederland is. Tot zover het idee. Nu nog even horen wat de thuisbasis had willen ontdekken deze zomer.

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou