Vakantie in Italië? Pas compleet met een huurauto

Wil je het echte vakantiegevoel ervaren in Italië, dan stap je natuurlijk in de huurauto om op zoek te gaan naar de mooiste, leukste of lekkerste plekjes. Het land bruist van de verscholen baaitjes en meren waar het heldere water mooi van kleur is, afgelegen dorpjes waar je als toerist met open armen wordt ontvangen en vergeet niet de allerbeste restaurants waar je voor een prikkie je smaakpapillen kunt verwennen. De ideale vakantie in Italië? Die beleef je met een huurauto van Sunny Cars!

Dáárom huur je een auto!

Is een vakantie in Italië compleet zonder huurauto? Eigenlijk niet. Een huurauto brengt je immers op de mooiste plekjes van je vakantiebestemming. Máár het is ook nog eens heel handig. Want die achterbak van je huurauto kan bijvoorbeeld heel goed worden gevuld met lekkere Italiaanse boodschappen, mmm! Daarnaast is het uiteraard ook hartstikke fijn om je eigen vervoersmiddel te hebben, waarmee je op je eigen gemak Italië kunt verkennen. Met een huurauto heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat is tijdens je vakantie toch het allerbelangrijkste?

italie_toscane_monte-2
Rondrijden op de mooiste met fantastisch uitzicht.

Zorgeloos met Sunny Cars

Met een huurauto van Sunny Cars kun je tijdens je vakantie in Italië optimaal genieten dankzij de all-in formule. Alle verzekeringen zijn inbegrepen en terugbetaling van het eigen risico is ook inclusief. Ook zijn er handige services waarmee je je autohuur op maat kunt maken. Jij kunt dus de mooiste plekjes verkennen, wij hebben al aan de rest gedacht.

italie_apulie_salento-2
Mooie stranden én talloze strakblauwe meren

Rijke historie, bijna overal!

Ook als je vakantie viert in een Italiaanse stad is een huurauto hartstikke handig. Je kunt er zelfs voor kiezen om je huurauto op te halen op een stadskantoor! Je kunt bijvoorbeeld eerst een paar dagen in de stad verblijven, om vervolgens de omgeving te verkennen met de huurauto. Na een paar dagen in de stad stap je in de auto, zet je je zonnebril op en geniet je tijdens de autorit van alles wat je onderweg maar tegenkomt. Met op de achtergrond die swingende Italiaanse hits.

rome-oude-centrum-2
Maak een wandeling langs alle historische gebouwen.
Vanuit de auto spot je ze al: dat kleine bakkertje, een café, een slagertje en ergens een verscholen terrasje. Tijd om uit te stappen en te genieten van een échte cappuccino of een espresso.

Schilderachtige dorpjes

Tijdens een autoritje is genieten hartstikke makkelijk, want onderweg kom je allerlei moois tegen. Van prachtige landschappen tot schilderachtige dorpjes waar het lijkt alsof de tijd 100 jaar heeft stilgestaan. Vanuit de auto spot je ze al: dat kleine bakkertje, een café, een slagertje en ergens een verscholen terrasje. Tijd om uit te stappen en te genieten van een échte cappuccino of een espresso. Voel je het al? Dat is het échte vakantiegevoel.

italie_vernazza_cinqueterre-2
Drink een échte espresso op een Italiaans terras.

Een ritje door het mooie landschap

In Italië vind je prachtige landschappen. Het is dus zeker geen straf om met je huurauto op pad te gaan! Onderweg spot je wijngaarden, velden vol sinaasappel- of citroenbomen en mooie pijnbomen. Zeker een aanrader om je huurauto even veilig aan de kant van een weggetje te zetten en te genieten van het uitzicht en de geur! En het is zeker ook een aanrader om op bezoek te gaan bij een wijngaard. Meer te weten komen over Italiaanse wijnen is nooit mis!

italie_barolo_wijngaard-3
Tijdens je autoritten genieten van dit soort vergezichten.

Om je vingers bij af te likken!

De Italiaanse keuken, wie is er niet gek op? Elke regio kent zo zijn eigen smaken en gerechten. Genoeg om te ontdekken én te proeven! Stap dan in je huurauto en ga op zoek naar nieuwe smaken. Je krijgt van ons een onbeperkt aantal kilometers, dus genoeg reden om lekker te rijden door het mooie landschap van Italië. Op zoek naar dat ene restaurantje waar je smaakpapillen de beste maaltijd van hun leven zullen proeven!

terras-italie-2
In een authentiek straatje genieten van wat lekkers. Dát is Italië.

Zie je jezelf al rondrijden in Italië?

Zo, kun je niet wachten om het échte Italiaanse vakantiegevoel te ervaren? Dan is het nu tijd om je huurauto te reserveren en je koffer alvast in te pakken. O ja, maak alvast een playlist met je favoriete Italiaanse songs, want dat maakt de autoritjes langs velden vol sinaasappel- en citroenbomen compleet. Buone vacanze!

Bekijk het aanbod in Italië

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Marc Buysse

6 september 2020 | 10:02 pm | Reageer op Marc Buysse

Wij gaan op reis naar Bologna, Parma & Cinque Terre (iqurië & Emilia-Romagna = op dit ogenblik code oranje in België) en wensen een auto te huren voor 5 dagen 7/10 tot 12/10. Voor vlucht, hotels kunnen wij bij verandering covid-maatregelen gratis annuleren. Kan dit ook voor autohuur ?
Vriendelijke groet,
Marc Buysse

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

9 september 2020 | 9:58 am | Reageer op Sanne van Reek

Hallo Marc,

Wat fijn dat jullie een vakantie in het vooruitzicht hebben. Op deze pagina lees je alle up-to-date informatie over autohuur en de invloed van corona. Ook lees je hier meer over annuleren.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.