Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Onze advertentiecampagne, starring Sunny Cars Next Top Models

Bij Sunny Cars maken we alles graag persoonlijk. Onze service. Maar ook onze advertenties. Vrijwel alle reisbureaus in Nederland en België doen zaken met Sunny Cars, ik kan wel zeggen dat deze reisagenten onze trouwste fans zijn. Om deze reisbranchecollega´s te informeren over ons product gebruiken we nieuwsbrieven, folders, een heuse krant (de Sunny Times) en een advertentiecampagne in reisvakbladen.

Medewerkers als model
Sinds vorig jaar zijn onze eigen medewerkers de modellen in deze advertenties. Om de gezichten achter de namen te laten zien die reisagenten zo vaak aan de telefoon hebben. De gezichten die iedere dag de belofte ‘Rent a Smile’ van Sunny Cars weer waarmaken.

Kijkje achter de schermen
Dit jaar hebben we nieuwe collega´s en een nieuw premium product dat we onder de aandacht willen brengen. Tijd voor nieuwe foto´s dus!  Vorige week werden Hans Knottnerus (General Manager), Susanne Pols (Manager Reserveringsafdeling) en Annick, Olivier en Ignace van het Belgische Salesteam omgetoverd tot heuse modellen. Benieuwd hoe zo’n fotoshoot in zijn werk gaat?

Na dit filmpje ben je natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat van de shoot. Vanaf volgende week plaatsen we de eerste advertenties. Uiteraard geven we op onze  Facebook pagina een sneak preview!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou