fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Onze reserveringsafdeling staat dag en nacht voor je klaar: vijf medewerkers aan het woord

Op een reserveringsafdeling komen boekingen binnen en worden vouchers verstrekt. Dat klopt, maar de reserveringsmedewerkers van Sunny Cars doen veel meer dan dat. Ze zijn druk met het nabellen van klanten en lokale verhuurders; ze beantwoorden vragen die via de noodlijn binnenkomen; assisteren klanten ter plaatse en zorgen ervoor dat wachttijden aan de telefoon niet oplopen. Kortom, ze doen er alles aan autohuur zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

reserveringsafdeling

24/7 bereikbaar

Noortje en Berthilde zijn allebei senior medewerker. Ze zijn een van de vijf Keeps van Sunny Cars, wat inhoudt dat ze één dag per week de reserveringsafdeling aansturen. De verantwoordelijke Keep zorgt voor een goede planning; helpt collega’s met vragen waar ze niet uitkomen; neemt lastige gesprekken over; zorgt dat mails opgepakt worden en kijkt of het servicelevel gehaald wordt. “Als ik zie dat de wachttijden oplopen, vraag ik collega’s bij te springen. Hun andere taken moeten ze dan even laten liggen,” aldus Bertilde.

Noortje: “Onze reserveringsafdeling is tot 20 uur bereikbaar, daarna neemt de alarmcentrale van Allianz het over. Zij werken met een script en handelen veel telefoontjes af. Komen ze er niet uit, dan bellen ze ons. Als Keep heb je eens per maand een week achterwacht en ben je 24 uur per dag bereikbaar. Met een laptop log ik meteen in. Je moet dan snel beslissingen kunnen nemen, maar ons doel is altijd de klant zo goed mogelijk te assisteren en weer op weg te helpen.”

Een echte vraagbaak

Op de dagen dat ze geen Keep zijn, hebben Noortje en Bertilde andere taken, waaronder het checken van afwijkende boekingen. Bertilde: “Het systeem checkt alle gegevens en filtert wat afwijkt. Die boekingen kijken we dan handmatig na. Bijvoorbeeld als iemand invult dat hij 90 jaar is, kijken we of dat wel klopt. Andere taken zijn het maken van offertes of het verwerken van wijzigingen. Daar hebben we best veel werk aan: een grotere auto, een ander ophaalstation, een andere bestuurder, maar we doen het graag en zonder wijzigingskosten.”

Ook spreken ze allebei goed Frans en nemen ze regelmatig de noodlijn aan. “Je merkt dat klanten het prettig vinden dat ze ons in het Nederlands kunnen uitleggen wat er scheelt en dat wij het dan van ze overnemen. Klanten zijn soms onzeker. Wij fungeren echt als vraagbaak,” aldus Noortje.

Last-minutes en aanvragen

Bij Miranda komen alle last-minutes en bijzondere aanvragen binnen en dan is het zaak deze zo snel mogelijk op te lossen. “Soms weten klanten vandaag pas dat ze morgen een auto nodig hebben. Als je dan ook nog een bestemming met tijdverschil hebt, is het snel schakelen. Wij zeggen dat we binnen 4 uur een akkoord hebben, dan moeten we ons daar ook aan houden.”

Ook de bijzondere aanvragen handelt Miranda af. Dat kan een internationale one way, een hotelaflevering of ophalen na openingstijden zijn. Ook als boekingen niet akkoord gegeven kunnen worden – omdat bijvoorbeeld het type auto niet beschikbaar is – gaat Miranda op zoek naar een alternatief. “Ik bel dus veel, vooral met de lokale verhuurders. Daarnaast moet ik alle verzoeken goed in de gaten houden. Het is constant aanvoelen wie het eerst assistentie nodig heeft.” Miranda zou niet anders meer willen. “Ik houd van de hectiek en vind het heerlijk alle bordjes in de lucht te houden. Hiervoor werkte ik bij reisbureaus en touroperators. Die kennis komt me goed van pas.”

Alles van A tot Z uitleggen

Kirsten zit meestal aan de telefoon en heeft veel direct contact met klanten. “De vragen verschillen veel. Vaak vertel ik van A tot Z hoe ons product is opgebouwd. Hiervoor was ik reis- leidster. Ik weet dus ook wat er ter plaatse bij autohuur komt kijken en kan daarom goed uitleggen wat de voordelen van onze all-in service zijn. Ik merk dat klanten dat fijn vinden: dat je veel uit eigen ervaring weet en echt advies geeft.”

Een paar keer per week heeft Kirsten ook andere taken, zoals het beantwoorden van vragen die via de website binnenkomen. Ook pakt ze de noodlijn op als deze binnenkomt. “Voor de klant is het natuurlijk niet fijn als hij ons moet bellen, maar ik neem graag telefoontjes van de noodlijn aan. Je moet steeds in oplossingen denken, de klant goed helpen en vooral rustig blijven. Elke dag is hier anders, dat maakt mijn werk zo leuk.”

Goed adviseren

Meriam werkt op zowel de afdeling reserveringen als customer care. Ze is Belgisch en spreekt Frans, waardoor ze op beide afdelingen vooral Franstalige klanten helpt. “Het is een fijne combinatie om op beide afdelingen te werken. Alles wat de klant voor en tijdens de reis wil weten valt onder de reserveringsafdeling. Is hij weer terug dan kan hij bij Customer Care terecht. Omdat ik precies weet wat bij welke afdeling hoort kan ik goed adviseren. Boek je bij mij een auto in Italië, dan vertel ik meteen dat je voorzichtig moet zijn met bekeuringen in verband met de hoge administratiekosten. Andersom, als je bij thuiskomst kosten moet declareren dan kan ik al precies vertellen hoe de procedures zijn.”

“Ons werk is zoveel meer dan alleen een reservering aannemen. Ik vind het belangrijk onze klanten er steeds op te wijzen dat je met ons product ter plaatse echt geen extra verzekering hoeft af te sluiten. Ook adviseer ik altijd bij de lokale verhuurder goed het contract te controleren voor je een handtekening plaatst, want zodra je tekent ben je verantwoordelijk.”

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Thea van Maurik

3 september 2021 | 2:00 am | Reageer op Thea van Maurik

Ik heb een auto gereserveerd vanaf Verona airport bij Sunny Cars
Heen 5 september
Terug 16 september
Ik wil de laatste dag annuleren en op 15 september s avonds 23,00 auto inleveren.
Graag restitutie voor 16 september

Met vriendelijke groet!
Thea van Maurik-Tiggelovend
06 41636520

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Nadia El Ghalbzouri

6 september 2021 | 4:12 pm | Reageer op Nadia El Ghalbzouri

Beste Thea,
Dank voor je bericht. Ik wil je vriendelijk vragen hier contact voor op te nemen met onze reserveringsafdeling. Dat kan door een mail te sturen naar reservations@sunnycars.nl.
Zonnige groet, Nadia

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Safia

13 december 2019 | 12:02 am | Reageer op Safia

ik wil graag met de huurauto naar Frankrijk en België. In de huurvoorwaarden staat dat je geen verklaring hoeft aan te vragen voor de grensoverschrijding. Echter is het mij niet duidelijk of ik dan wel de 30 euro per huurperiode moet betalen. Ik hoor het graag!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

16 december 2019 | 10:43 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Safia,

Neem even contact op met onze reserveringsafdeling. Onze autohuurexperts helpen je graag verder!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Martin van Lier

9 maart 2019 | 4:48 pm | Reageer op Martin van Lier

Goedemiddag,

Wij zijn voornemens een SUV bij u te huren voor een periode van 3 weken. Onze rondreis gaat van het noorden van Thailand via Laos terug naar het Noorden van Thailand. Ik weet dat grensoverschrijdend verkeer vooraf aangevraagd moet worden. Hoe doe ik dat bij jullie?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

11 maart 2019 | 11:35 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Martin

Dat klinkt als een mooie reis! Je kunt dit aangeven tijdens het maken van je reservering aangeven! Maar je mag natuurlijk ook een e-mail sturen naar reservation@sunnycars.nl.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Wim

16 februari 2018 | 8:34 pm | Reageer op Wim

Hoe en waar kan ik annuleren?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

19 februari 2018 | 10:16 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Wim,

Je kunt telefonisch contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Mijn collega's helpen je dan graag verder! Wij zijn te bereiken op 023 - 5 699 696.

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Theo Voorstad

31 januari 2018 | 1:45 pm | Reageer op Theo Voorstad

Zojuist heb ik een auto gereserveerd, reserveringsnummer 8064628. Nu zie ik echter dat ik de ophaaltijdstip en terugbrengtijdstip verkeerd heb ingevuld. In plaats van 13:00 ophalen en terugbrengen moet dit 14:00 uur zijn. Hoe kan ik dat aanpassen?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

5 februari 2018 | 10:20 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Theo,

Stuur even een mailtje naar reservation@sunnycars.nl met je reserveringsnummer en de juiste tijden. Dan zullen mijn collega's van de reserveringsafdeling het oppakken!

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

PRD Plantinga

20 augustus 2017 | 2:29 pm | Reageer op PRD Plantinga

Ook wij huren al vele jaren 2 maanden een huurauto in Portugal en zijn uiterst tevreden.
Vooral de snelle afhandeling bij schade, en de 24 uur bereikbaar zijn via een noodnummer.
Ook geeft het een goed en veilig gevoel dat de meeste risico's gedekt zijn en.... dat dit ook duidelijk wordt gemeld en aangegeven NIET extra risico aftekopen. en als laatste niet onbelangrijk alles gesteld in het Nederlands.
We raden dan ook een ieder aan een auto te huren via Sunny Cars .

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

22 augustus 2017 | 10:00 am | Reageer op

Wat fijn om te lezen! :)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Wilma Flokstra

29 juli 2017 | 9:02 am | Reageer op Wilma Flokstra

Wij huren al jaren een auto bij Sunny Cars via VX en aktijd naae volle tevredenheud. Alles us prima geregeld. TOPPERS

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

31 juli 2017 | 9:36 am | Reageer op

Wat fijn om te horen! :) Bedankt voor dit positieve geluid, daar worden we vrolijk van.

Met hartelijke groet,
Pieta

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou