fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Op studiereis naar Mallorca

Volgens goede traditie organiseert Sunny Cars jaarlijks een exclusieve Smile Society studiereis. Deze unieke trip is zéér gewild onder reisagenten, maar toch echt voorbehouden aan hen die de meeste huurauto’s van Sunny Cars boeken.

All-inclusive

Dit jaar namen we 30 gelukkige Smile Society reisagenten mee naar het zonnige Mallorca. We hanteerden voor deze VIP-trip, die op 5 en 6 juni plaatsvond, dezelfde all-in formule als voor onze huurauto’s: alles inbegrepen en tot in de puntjes verzorgd. De reisagenten – uit alle delen van Nederland – verzamelden de avond voor vertrek al in het Maritim Hotel op de luchthaven van Düsseldorf. Wel zo comfortabel, met het oog op de vroege ochtendvlucht. De vakantiestemming zat er uiteraard meteen goed in, dat kun je wel aan reisagenten overlaten.

Klaar voor de Smile Society studiereis naar Mallorca

Roadbook

Na een lekker ontbijtje was het al snel tijd om te boarden. Time flies, in amper twee uurtjes landt airberlin op Mallorca. Op de luchthaven wachtte de reisagenten een warme ontvangst (inclusief koffie). De Sunny Cars medewerkers verdeelden hen ondertussen in kleine teams. Toen kon de Rent a Smile experience beginnen. Elk team kreeg een Sunny Cars Premium huurauto mee: dé manier om het prachtige eiland eens goed te verkennen. Het Premium pakket is een nieuw product dat de reisagenten mochten uitproberen. Met als prettig extra voordeel dat ze extra snel met de huurauto konden wegrijden omdat ze het registratieformulier al van te voren hadden ingevuld.

Alle Sunny Cars op een rij voor het hotel

Finca

Voor de ultieme huurauto-ervaring kregen de reisagenten een roadbook met een scenic route mee. Langs de mooiste plekken, die je zonder huurauto had gemist. Zo toerden zij door het bergdorp Valldemossa – met het beroemde klooster en het veel gefotografeerde standbeeld van hun bekendste inwoner ooit: Chopin. Ook bezochten zij het minder toeristische Sóller met schitterende uitzichten over olijvengaarden en sinaasappelboomgaarden. En uiteraard hoorde een stop bij een fijn terrasje eveneens bij dat vrije vakantiegevoel dat de huurauto geeft. De reisagenten deelden hun enthousiaste ervaringen tijdens de heerlijke authentiek Spaanse lunch die op een sfeervolle privé finca werd geserveerd. Een hartverwarmend onthaal op een rustieke hide away, die je zonder huurauto niet bereikt!

Soller op Mallorca

Hip

Aan het eind van de middag reden de teams naar hun hotel. Na een gezellig diner was er nog genoeg tijd voor een duik of avondje clubben, maar een goede nachtrust lonkte ook. De volgende dag wachtte immers een zakelijk programma. Hierbij stonden het Premium pakket en de conversie centraal. Met de recente Premium ervaring op zak konden de reisagenten nuttige feedback geven. Na de zakelijke sessie was het tijd om te ontspannen bij Purobeach ‘Oasis del Mar’, de hipste club van het eiland. Jetset chic maar met een relaxte sfeer die goed in de smaak viel. De ideale plek voor farewell drinks, voor de terugvlucht naar Düsseldorf. Een stijlvolle afsluiting van een geslaagde studiereis. Schept hoge verwachtingen voor volgend jaar!

Wil je als reisagent ook mee op zo’n leerzame en inspirerende Sunny reis? Zorg dan dat je lid wordt van de Sunny Cars Smile Society.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou