Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Op zoek naar dé autovakantiehits

Mooie herinneringen aan een nummer tijdens een roadtrip door Italië, die ene zomerhit die de vakantie helemaal afmaakte, of dat liedje dat je tot de dag van vandaag terugvoert naar de eerste vakantie met je geliefde in Spanje. Aan welk lied heb jij mooie vakantieherinneringen?

Zelf vind ik `These Boots Are Made For Walking´ een heerlijk nummer. Dan beeld ik mezelf dansend in, met nieuwe `boots´ aan mijn voeten. In de auto kun je deze lekker hard aanzetten en meezingen maar!  Over het algemeen zijn mijn favoriete liedjes vrolijke dansnummers. Hoe zit dat bij jou?

Met Sunny Cars zijn we een zoektocht gestart naar dé autovakantiehits van Nederland. Alle hits bundelen we daarna voor je samen in de `Sunny Cars Holiday Playlist´ op Spotify. Vervolgens kun jij deze lijst overal ter wereld beluisteren in je (huur)auto deze vakantie. Zo heb je altijd de lekkerste nummers bij je!

Hoe doe je mee?
Tot en met 14 juni kun je jouw favoriete autovakantienummer en motivatie inzenden via de speciale Facebook-app.Het meest bijzondere verhaal zal door de Sunny Cars jury als winnaar worden uitgekozen.Sunny Cars Like & Win app

Prijs
Ben jij de winnaar van deze actie? Dan krijg je een huurauto op een zelf te bepalen reisbestemming (maximaal 3 weken, categorie B). Ook ontvang je een jaarabonnement op Spotify, zodat je al jouw favoriete muziek kunt beluisteren. Daarnaast worden er ook een tweede en een derde prijs weggegeven van autohuur tot een Spotify-abonnement.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie inzendingen en de bijzondere vakantieverhalen die bij de nummers horen!

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou