fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Overal op voorbereid

Dit is mijn eerste blog voor Sunny Cars. Vanaf deze plek ga ik regelmatig vertellen over mijn belevenissen bij Customercare. Over wat me opvalt en verbaast. Over zaken waarvan ik denk: dát is nou goed om te weten, als je met een huurauto op vakantie gaat. Dus doe zeker je voordeel met mijn Sunny ins & outs!

Een van de leukste dingen van vakantie vind ik ook altijd weer goed en wel thuiskomen. Als ik de grens over ga en Nederland binnen rijd, valt me elke keer op hoe goed we het hier voor elkaar hebben. Ik bedoel: het verkeer is netjes geregeld en ons wegennet is toch over het algemeen prima? Geen om je oren stuiterende stenen. Geen onverwachte enorme kuilen in de weg. Dat is in het buitenland wel eens anders!

Verkeersbord: pas op voor vallende stenen

In Zuid-Afrika moet je heel wat gaten in de weg trotseren. In Spanje waarschuwen ze je niet voor niets voor rollende rotsen. In Italië kun je op zo’n beruchte hagelbui stuiten (zo groot als eieren en zo hard als golfballen). En dan die laaghangende takken en opspringende steentjes… houd je huurauto dan maar eens schadevrij! Gelukkig is glas-banden-bodem-dakschade verzekering bij Sunny Cars standaard inbegrepen bij de all-in huurprijs. Een hele zorg minder!

Je moet al aan zoveel andere belangrijke zaken denken op vakantie. Of je nog een mango- of pistache-ijsje neemt. Of je naar dat mooie strandje rijdt, of dat je je nog even omdraait in je ligstoel aan het zwembad. Of je je gestippelde of gestreepte bikini aan doet. Dan scheelt het wel dat het regelen van glas-banden-bodem-dakschade verzekering niet op je to-do-list hoeft. Dat regelt Sunny Cars allemaal automatisch voor je!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou