Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

PackPoint: geen inpakstress

Inpakstress is geen vreemd woord voor iedereen die al eens op vakantie is geweest. Heb je er zelf geen last van? Dan is het misschien je moeder, zus of een andere reisgenoot die, voordat je daadwerkelijk onderweg bent, last heeft van inpakstress.

Je kunt natuurlijk een lijstje maken op papier en alles afstrepen, maar het kan nog makkelijker met PackPoint. Hiermee maak je een “slimme” inpaklijst voor jouw reis.

Hoe werkt PackPoint?

De app stelt een aantal vragen zoals je bestemming, de datum en reisduur. Vervolgens kun je aangeven welke activiteiten je van plan bent te ondernemen tijdens je reis.

PackPoint inpaklijst

Rekening houdend met het (voorspelde) weer op je bestemming krijg je een inpaklijst voor onder andere kleding, toiletartikelen en benodigdheden voor de aangevinkte activiteiten. Je kunt de inpaklijst aanvullen met je eigen items. Er zullen vast ook items op staan die je niet nodig hebt, maar deze kun je gemakkelijk verwijderen door op het item naar links te vegen over het scherm.

PackPoint inpaklijst afvinken

Inpaklijst op maat

Is je lijst af? Dan kun je deze ook nog delen met je reisgenoten. Tijdens het inpakken kun je de ingepakte items simpelweg afvinken via de app. Zo weet je zeker dat je niets vergeten bent. Je kunt het voor de zekerheid altijd nog even checken onderweg 😉

Met PackPoint krijg je een goed idee van de basisbenodigdheden en waar je aan moet denken bij het inpakken en aangezien je items kunt toevoegen en verwijderen krijg je écht een inpaklijst op maat. Plus je hebt geen last meer van rondslingerende of kwijtgeraakte briefjes.

PackPoint is te downloaden voor Android en via iTunes.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou