Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Persoonlijke eigendommen in de auto achtergelaten?

Jammer, de vakantie is weer voorbij en de huurauto moet worden ingeleverd! Maar dan kom je er thuis achter dat je iets vergeten bent in de auto. Wat nu?

Zoek en gij zult vinden

Als je iets kwijt  of vergeten bent, is dat natuurlijk altijd vervelend. Gelukkig vind je het vaak wel weer terug, althans dat is mijn ervaring. Ben je iets kwijtgeraakt of heb je iets achtergelaten in de huurauto, neem dan zelf contact op met de verhuurder. Om vervolgens voor je op zoek te gaan naar het verloren voorwerp heeft de verhuurder specifieke informatie van je nodig. Denk hierbij aan de data van de huur, het kenteken van de auto, het contractnummer (RA nummer) en natuurlijk een omschrijving van wat je kwijt bent. Wanneer zij je laten weten dat het vermiste voorwerp gevonden is, dan kun je met hen afspreken hoe het weer naar Nederland wordt verstuurd. De kosten hiervoor zijn volledig voor eigen rekening.

Vergeten spullen in huurauto

Contact opnemen met verhuurder

De contactgegevens van het lokale verhuurkantoor staan op de voucher. Mocht je deze niet meer hebben dan kunnen onze collega’s van de reserveringsafdeling de voucher nog een keer naar je sturen.

Niet gevonden?

Soms worden de spullen niet of niet direct gevonden. Hier kan de verhuurder geen verantwoordelijkheid voor dragen. Uiteindelijk dien je zelf zorg te dragen voor je eigen spullen. Mijn advies is om op een later moment zelf de verhuurder nog eens te vragen of het voorwerp gevonden is. Sunny Cars kan niet voor je bemiddelen in geval van achtergebleven spullen.

Spullen weg na inbraak

Hoe zit het met een gestolen tas of camera na een inbraak in de auto? Super vervelend als dit tijdens je vakantie gebeurt. Maar in zo´n geval kun je de gestolen spullen indienen via je reisverzekering. Zij nemen dit in behandeling en laten je weten of dit wel of niet onder de dekking valt. De all-in dekking van Sunny Cars geldt voor schade aan de huurauto en niet voor persoonlijke eigendommen die gestolen zijn. Samengevat, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen.Inbraak in huurauto Het is algemeen bekend dat je geen waardevolle spullen moet achterlaten in de auto. Neem al je waardevolle spullen mee als je de auto uit stapt of berg ze netjes op in de kluis op je hotelkamer, je tas, je koffer o.i.d.. Kan het niet anders en moet je je spullen wel in de auto achterlaten, zorg er dan voor dat er absoluut niets in het zicht ligt. Mijn advies is om bij het inleveren van de huurauto goed te kijken of er niets is achtergebleven en of je iets mist. Zo voorkom je extra kosten en kan je met een grote glimlach terugkijken op je vakantie!

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

HaroldGroen

3 april 2016 | 9:39 am | Reageer op HaroldGroen

Meerdere keren een auto via sunnycars cars gehuurd in de USA .
Alles is altijd fantastisch geregeld , zou niet meer bij een ander huren .
Ook de medewerkers die je aan de telefoon krijgt ,zijn altijd erg behulpzaam.
H Groen , Purmerend .

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Mascha Vork

20 april 2016 | 9:44 am | Reageer op Mascha Vork

Beste Harold,
Bedankt voor je leuke reactie!
Het is fijn te lezen dat je tevreden bent. Dat doet ons goed.
Tot de volgende keer!
Een zonnige groet,
Mascha

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou