fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

PicsArt, een fotostudio op zakformaat

“Gelukkig hebben we de foto’s nog”! Een zin die in vele gevallen van toepassing kan zijn, maar zeker ook bij terugkomst van vakantie. Het is bijna niet meer voor te stellen dat je een aantal jaar geleden eerst nog je fotorolletje moest laten ontwikkelen (en dan maar hopen dat de foto’s gelukt zijn), voordat je een foto kon delen van waar je was geweest en wat je had gezien. Nu kun je bijna altijd en overal online zijn én je ervaringen door middel van foto’s direct met elkaar delen.

Een app waarmee je on-the-go de foto’s, die je met je smartphone hebt gemaakt, kunt bewerken is daarom een leuke toevoeging voor op reis. PicsArt is daarvoor uitermate geschikt. Je hebt hiermee een volledige fotostudio in 1 app, maar het belangrijkste is dat je geen expert hoeft te zijn om je foto op te leuken.

Een collage maken met PicsArt

Een leuke mogelijkheid van deze app is het maken van een collage van foto’s. Zo kun je kiezen uit een aantal “frames” in verschillende thema’s, waarmee je in een handomdraai al een leuk resultaat hebt. Wil je wat meer vrijheid? Met een “grid” kun je het zo gek maken als je zelf wil. Hieronder een aantal screenshots van de collage-functie in de app:

PicsArt collage maker

Uiteraard kun je ook met deze app effecten toevoegen om je foto net even een andere stijl te geven.  Je beschikt over een breed scala aan filters, met uiteraard vintage, lomo, zwart-wit en noem maar op. Ook zijn pop-art, kleurfilters en diverse correctie mogelijkheden opgenomen. Daarbij kun je ook nog vrij tekenen, stickers en tekst toevoegen.

Voor de experts zijn er nog allerlei tools zoals brushes, correcties, masks, layers te gebruiken.

Live effects

Een van de leukste features van de app is “Live effects”. De naam zegt het al, maar hiermee kun je direct een live preview van een bepaald effect zien nog voordat je de foto maakt. Je gebruikt dan de camerafunctie vanuit de app. Color splash is hier een leuk voorbeeld van. Je selecteert een kleur en vervolgens is alleen die kleur zichtbaar op de foto. Makkelijker kan niet toch?

PicsArt Color Splash

Plaats je een foto van je Sunny Cars huurauto op onze Facebook pagina, dan maak je ons blij en win je wellicht ook nog een heerlijk Rituals pakket. Uit alle inzendingen kiezen wij namelijk de leukste foto. De foto’s en verhalen zien we graag op Facebook verschijnen, vinden wij (alvast) leuk!

PicsArt is beschikbaar voor Android, iPhone en Windows Phone.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou