fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Positief vertrouwen

Laatst las ik de resultaten van een breed volksonderzoek dat aantoont dat ‘de Nederlander’ de laatste 10 jaar positiever is gaan denken. Er is meer vertrouwen in elkaar, in de politiek en in wetshandhaving. 

Dat is een prachtig positief geluid in een tijd die beheerst lijkt te worden door verlangen naar herstel. Hoe was dit resultaat mogelijk? Zoals altijd geldt dat de interpretatie van statistieken belangrijker is dan de cijfertjes op zich.  Het onderzoek richt zich niet op de financiële positie en vooruitzichten van de Nederlander, het betreft de wijze waarop ze naar de wereld en hun land kijken. Juist daarom zijn de resultaten hartverwarmend. Ik kan ze samenvatten als: Nederlanders realiseren zich dat we de toekomst samen maken.

En dát is een trend die ik herken binnen ons bedrijf en in de samenwerking met onze klanten. De klant wordt steeds mondiger maar dat betekent niet dat uitsluitend hun mondigheid verbeteringen afdwingt. Bij bedrijven, en zeker bij Sunny Cars, is de wil om klanten te begrijpen en te bedienen in balans met hun wensen. De oude drempel tussen klant en leverancier is weg.

Onze klanten en wij staan als het ware samen tussen duizenden auto’s en overleggen gezamenlijk wat de beste invulling van hun huurwens is. Eerlijk en open, met een heldere verantwoording van de kosten, duidelijk inzicht in rechten, plichten en zekerheden. Géén kleine lettertjes of graaiwinsten. Dat is de nieuwe stijl en die geeft mij ook een positief gevoel over de toekomst.

Samen met de consument heb ik ook vertrouwen dat alles beter wordt omdat we naar elkaar luisteren en ons realiseren dat we elkaar nodig hebben. In zo’n wereld wil iedereen ook mensen ontmoeten. Op vakantie met je eigen huurauto zodat je kunt stoppen waar je wilt en kunt genieten van het uitzicht op het hoogste punt van een pittoresk dorpje. Dat is stukken aantrekkelijker dan drie weken je vaste plek op een overvol strand verdedigen.

Hoe staat het met jou? Zie jij onze gezamenlijke toekomst ook positief tegemoet?

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou