fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Prijs, kwaliteit, of beide?

Toen de makelaar het ‘Te Koop’ bord bij onze vrienden in de tuin plaatste was hun nervositeit voelbaar. Wat zullen ze allemaal gaan meemaken? Nachtenlang naar het plafond staren en knarsetandend een schandalig laag bod overwegen is voor hen gelukkig niet aan de orde. Zelfs met een gemiddelde 1,7% daling van de huizenprijzen moet het raar lopen als ze hun huis niet met een beetje winst verkopen. 

Toch geeft het geen ontspannen gevoel om iets tegen de draad van de markt in te doen. Wie weet is die 1,7% daling een ‘spin’ getal van de NVM, of zullen gegadigden denken dat ze de hypotheek niet meer kunnen betalen en erg laag bieden. Gelukkig geeft het bolle buikje van onze vriendin de reden voor de verkoop duidelijk aan. En als de verkoop langer duurt dan verwacht zal een krijsende tweeling ook verhelderend werken.huis te koop

Onze vrienden zijn tegelijkertijd in blijde verwachting en onbestemde afwachting zal ik maar zeggen. Een gevoel dat ik ken van de zaak. We kijken uit naar iedere seizoenspiek. Hopende dat we genoeg hebben gedaan voor de mensen die, ondanks de economische tegenwind, toch lekker op avontuur gaan en bij ons hun vakantieauto huren. We proberen ons Sunny Cars product stabiel te houden, de concurrentie is moordend, de marges zijn klein en een prijsdaling heeft bijna altijd consequenties voor de kwaliteit. Begrijpelijk wil de consument momenteel juist kwaliteit voor een lage prijs.

Bij Sunny Cars, net als bij het huis van onze vrienden, is er een duidelijke grens waar wij nooit overheen zullen gaan. De kwaliteit van het Sunny Cars product wordt nooit en door niemand aangetast. Een houding die logischerwijs ook leeft bij alle partners waarmee Sunny Cars samenwerkt.

Met hen overleggen we hoe we prijsvoordeel zonder kwaliteitsverlies kunnen bieden. Omdat ook voordeel uit de lengte of de breedte moet komen, zijn dit meestal tijdelijke aanbiedingen maar daarvan brengt Sunny Cars je direct op de hoogte.

Er zijn altijd alternatieven. Voor de koper van het huis van onze vrienden nota bene twee huizen in dezelfde straat en beide met een lagere vraagprijs. Je raadt het al, de huizen lijken hetzelfde, maar achter de voorgevel heeft dat van hen vele voordelen boven de andere. Voor de koper met oog voor kwaliteit wordt de keuze eenvoudig.

Hoe sta jij hier tegenover, ga je voor de (ogenschijnlijk) laagste prijs of voor de beste combinatie van prijs en kwaliteit?

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Hans Knottnerus

1 juni 2012 | 2:03 pm | Reageer op Hans Knottnerus

Dag Pieter,

Leuk om van je te horen.
Mocht je een huurauto nodig hebben, dan heb je ons inmiddels gevonden!

Tot ziens,
Hans

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieter de Groot

25 mei 2012 | 11:02 pm | Reageer op Pieter de Groot

Dag Hans,(Knottnerus)
Dat is lang geleden.
Weet je het nog de goede oude Prolease tijd?
Waar het internet zoal niet goed voor is.
Ik kom spontaan je foto tegen op het internet.
Dus ff een mailtje bij deze.
Met vriendelijke groet
Pieter de Groot
(www.eerste-tilburgsche-auto-garage.nl)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou