fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Proud to be nr 22

Nummer 22? Dat is normaal gesproken niet echt een plek om over naar huis te schrijven. Goud telt, zilver is voor verliezers en brons geeft hoop voor de volgende keer. Maar iemand die blij is met de 22e plek?

En toch is het zo, er ging hier een luid gejuich over de marketingafdeling toen we de beoordeling van onderzoeksbureau WUA! binnenkregen voor de beste 100 Nederlandse websites. Daar stonden we,als enige autoverhuurbemiddelaar in de lijst! En op plek nummer 22 zijn we ten opzichte van vorig jaar zelfs 38 plekken gestegen.

Nu waren we al 4 keer tijdens een WUA! onderzoek tot online favoriet op het gebied van autohuur gekozen. Maar in de top 100 lijst worden alle websites uit de diverse onderzoeken met elkaar vergeleken, een spannend moment om te zien hoe je ervoor staat. Trots zijn we dan ook dat we verschillende gerenommeerde namen binnen de reisindustrie achter ons laten. Helemaal mooi nieuws is dat van die 100 websites Sunny Cars het hoogst scoorde op drie van de negen beoordelingsthema’s, namelijk op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en informatiewaarde.

Een fraaie bevestiging van datgene waar dagelijks hard aan gewerkt wordt, namelijk het continu optimaliseren van onze dienstverlening. In dit geval onze website. De website die er nu staat is volledig door Sunny Cars ontwikkeld. Ik ben hier zelf vanaf het eerste moment bij betrokken geweest. Om dan nu deze waardering te krijgen geeft een bijzonder gevoel.

Maar we zitten niet stil. Wat ons betreft zijn er nog meer mogelijkheden om het proces van online een auto reserveren te vereenvoudigen. Zo werken we op dit moment hard aan een nieuw filtermenu waarmee je nog sneller een auto op maat uitzoekt uit ons enorme aanbod. Een van de vele ambitieuze activiteiten die we nog voor onze site in petto hebben.  Volgend jaar willen we weer wat plaatsen stijgen op de lijst!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou