Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Recht op je doel af met AroundMe

Heerlijk vakantiegevoel: in je huurauto rondrijden, genieten van de omgeving en de allermooiste plekken opzoeken. Je ziet wel hoe lang je ergens blijft, die vrijheid heb je. Je hoeft niks. Nou ja, misschien moet je een keer tanken of pinnen. Dan is het wel zo prettig als je dat tankstation of die pinautomaat meteen weet te vinden – in plaats van kostbare vakantietijd te verspillen met zoeken, rondjes rijden en er dan nog voorbij sjezen ook.

AroundMe

Gelukkig is er AroundMe: een app die je precies vertelt waar banken, ATM’s (pinautomaten), tankstations, supermarkten, parkeerplaatsen, ziekenhuizen, theaters en restaurants zich in de buurt van jouw huidige locatie bevinden. Je kunt de resultaten bekijken in een lijst of op een kaart.

De gratis app is geschikt voor iOS of Android. Downloaden dus en recht op je doel af.

Geniet van je extra netto vakantietijd!

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

D. Drenth

24 september 2017 | 10:03 am | Reageer op D. Drenth

Er mankeert niet zoveel aan mijn Engels, maar waarom wordt in een Nederlands artikel zonder noodzaak het achterlaten van een antwoord vertaald in "Leave a Reply". Het rare gebruik van hoofdletters nog daargelaten. Overigens leuke apps, maar daar is geen gebruikelijk Nederlands woord voor.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Suzanne Al

25 september 2017 | 10:39 am | Reageer op Suzanne Al

Scherp gezien! Gaan we aanpassen, is ook niet nodig inderdaad.

Zonnige groet,
Suzanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou