Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Regel jij die huurauto ter plaatse wel? Bereid je dan hier op voor

Ik kreeg een klant aan de telefoon vanuit Malta. Hij vroeg zich af waar hij zijn huurauto kon ophalen. Na een snelle check in zijn boeking zag ik dat zijn reservering was geannuleerd.

Hoe kon dat nou?

Deze klant had ophet laatste moment nog een auto bij ons op aanvraag geboekt, en helaas kwam deze aanvraag niet akkoord. Wél hadden wij nog razendsnel een alternatief kunnen regelen, maar de klant zat toen al in het vliegtuig en kon dus niet laten weten of hij het eens was met ons voorstel. Nu kunnen wij wel even een auto vasthouden, maar we moeten het ook op tijd aan onze lokale verhuurpartner laten weten als een reservering (toch) niet doorgaat. Omdat we geen reactie kregen van de klant hebben we de auto geannuleerd, waardoor er geen auto meer was om op te halen.

Als we onze klant op tijd hadden kunnen bereiken, was hij wel akkoord gegaan met het alternatief én het bijbehorende tarief, liet hij mij weten. Wat een pech! Terwijl ik zat te balen, hield de klant de moed erin. Hij zou ter plaatse zelf wel iets regelen. Hij stond nu toch dicht bij het vuur.

 Niet geschoten, altijd mis

10 minuten later kreeg ik dezelfde meneer weer aan de telefoon. Wat was hij geschrokken van de hoge prijzen ter plaatse! Hij vroeg of ik écht niets meer voor hem kon doen met het voorgestelde alternatief? Dat was namelijk stukken voordeliger. Bovendien waren de huurvoorwaarden van Sunny Cars een stuk beter dan de lokaal geldende regels.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik probeerde alsnog het voorgestelde alternatief akkoord te krijgen. En… dat lukte. Tegen een lager tarief dan ter plaatse en mét de zekerheid van de all-in verzekering via Sunny Cars, kon de klant alsnog op pad.

huurauto boeken

Kies voor zekerheid

Bovenstaand verhaal is echter geen garantie voor succes. Het is niet altijd mogelijk om op superkorte termijn een auto via Sunny Cars te huren. Ik raad je daarom aan om je tijdens het maken van je vakantieplannen al af te vragen wat je precies wil doen en hoe je je wilt verplaatsen. Zo voorkom je (zeer) hoge tarieven of onvoldoende beschikbaarheid. Je weet dan dus zeker dat je die leuke, verborgen plekjes op je vakantiebestemming zorgeloos kunt gaan ontdekken. Mét een optimaal verzekerde huurauto en de service van Sunny Cars.

Dat is rent-a-smile!

 

Benjamin

Autohuurexpert

Benjamin heeft een enorme drive voor adviseren en service verlenen. Dus is hij bij Sunny Cars enorm op zijn plek als autohuurexpert op de Reserveringsafdeling. Hij deelt graag slimme tips & tricks over Sunny bestemmingen en autohuur – uiteraard deels uit persoonlijke ervaring.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou