Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Reisinspiratie Spanje: Roadtrippen, tapas eten en schitterende natuur

Spanje is al jaren een van de favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlanders. En dat is niet voor niets. Of je nu dol bent op zon, zee en strand of helemaal wild wordt van indrukwekkende architectuur: Spanje heeft alles.

Met zoveel moois te zien, leuks te doen en lekkers te eten, is het moeilijk kiezen. Daarom wijzen we je graag op een paar ervaringen die je wat ons betreft niet mag missen. En met je huurauto rijd je er zó naartoe.

Geniet van de natuur in Cabo de Gata

De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in Cabo de Gata: een prachtig vulkanisch natuurgebied. Steile kliffen, heerlijke baaien en grillige rotsen maken dit gebied tot een oogstrelend geheel. Verken het park met je huurauto, of verruil deze voor heel even voor de benenwagen. Je komt er gegarandeerd weer volledig opgeladen van terug.

Tapas eten in Mijas Pueblo

Een vakantie in Spanje is natuurlijk niet compleet zonder een goede portie tapas. Krijg je al trek? Een absolute aanrader voor de lekkerbek is restaurant La Reja in Mijas Pueblo, waar ze als geen ander weten hoe ze de smaakpapillen moeten beroeren. Het dorpje zelf is overigens ook zeer de moeite waard.

Roadtrip door het binnenland

De regio Castilla y Leon leent zich uitstekend voor een fijne roadtrip. Je komt langs meer kasteeltjes dan je kunt tellen en zult je vergapen aan de uitgestrekte wijnvelden en rivierdalen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je aansluit in de grote stoet toeristen. Castilla y Leon is bij het grote publiek namelijk (nog) niet zo heel bekend. Onderweg kun je overnachten op de meest bijzondere plekjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een klooster of een oude hoeve? Het kan in Castilla y Leon.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Pieter v Groenewoud

23 maart 2017 | 9:09 pm | Reageer op Pieter v Groenewoud

Hola, wij zijn frequente autohuurders voor met name Malaga(ca 10 weken per jaar, inkl Barcelona trip)en huren altijd bij Hertz Gold, plus Alliance all risk verzekering. Zitten op punt van aanschaf auto of een andere oplossing. Jaarcontract met verhuurbedrijf van bv minimaal zoveel huurdagen. En dan wel op aeropuerta Malaga ophalen en brengen, inkl afkoop eigen risico, geen achteraf rekeningen, toeslag tweede bestuurder etc.
Hebben jullie tips advies?
Pieter v Groenewoud

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

24 maart 2017 | 12:03 pm | Reageer op Pieta Harsveld

Beste Pieter,

Bedankt voor je reactie.

Helaas kunnen wij geen jaarcontract bieden. Wel huur je bij ons altijd tegen onze all-in voorwaarden. Dus geen verborgen kosten, wel alle benodigde verzekeringen en bij schade/diefstal krijg je het eigen risico door ons terugbetaald.

Veel succes met jullie zoektocht. Mochten jullie meer informatie nodig hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Onze autohuurexperts helpen je graag. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 023 5699 696.

Met hartelijke groet,
Pieta van Sunny Cars

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

René Bloks

12 februari 2017 | 11:12 am | Reageer op René Bloks

Leuk,graag een aanbieding voor huur auto in Malaga en omgeving

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Pieta Harsveld

13 februari 2017 | 10:08 am | Reageer op Pieta Harsveld

Dag René,

Wij stellen met alle liefde een offerte voor je op, maar dan hebben we wel wat meer informatie nodig, namelijk:

- Wanneer en hoe lang ben je van plan een auto te huren?
- Heb je voorkeur voor een specifieke autocategorie?
- Heb je extra wensen zoals bijvoorbeeld een one way of een GPS?
- Heb je een voorkeur voor waar je de huurauto ophaalt? (luchthaven, stadscentrum, adresaflevering)?

We horen graag van je.

Met hartelijke groet,
Pieta van Sunny Cars

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou