Rijd je mee langs de mooiste routes in Zuid-Europa?

Roadtrippen, ik ben er dol op! Het liefst rijd ik met een huurauto door mooie dorpjes, op zoek naar dat ene leuke terrasje of heerlijke bakkertje. Vaak kom ik spontaan bijzondere plekjes tegen, maar voor de echte hidden gems is het nodig om vooraf wat onderzoek te doen. Het is soms best een lastige zoektocht naar de leukste plekjes om onderweg te stoppen, de fijnste hotels of een heerlijk restaurantje voor een visje met uitzicht over de oceaan.

Alles om jouw roadtrip nóg leuker te maken

Mijn Sunny Cars-collega’s en ik merkten dat er nog geen overzichtelijke boekjes waren over roadtrippen met bijzondere plekjes langs de route én praktische tips. Zo is het idee ontstaan om een reisgids te maken. Samen met uitgever mo’media hebben we de handen ineengeslagen en zie hier het resultaat: On a roadtrip, het boek dat nu in de winkel ligt om jouw vakantie nog leuker te maken!

Je kunt On a roadtrip gebruiken om je reis voor te bereiden als je gaat toeren door Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Kroatië en Frankrijk. Voor onderweg tippen we de leukste plekken om te stoppen. Uiteraard staan er in het boek ook handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en hoe kan het ook anders: alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt.

#MetEenHuurautoZieJeMeer is onze rotsvaste overtuiging. In het boek deinzen we dan ook niet terug voor een kilometertje meer of minder.

De leukste adresjes en beste (autohuur)tips

Bij Sunny Cars weten we alles van autohuur, we noemen onszelf dan ook niet voor niets autohuurexpert. Maar we vinden het ook belangrijk om je te informeren over bestemmingen en de leukste tips ter plaatse. Om je zo goed mogelijk te inspireren, zoeken we naar samenwerkingen op het gebied van bestemmingen, waaronder uitgevers van reisgidsen, verkeersbureaus en reisbloggers. Zij weten die unieke en mooie plekken heel goed te vinden! Door onze expertises te combineren kunnen we zowel de leukste adresjes als de beste autohuurtips per bestemming delen. Zo haal jij meer uit je vakantie en kunnen wij meteen laten zien waarom een huurauto er onmisbaar is. Dit was dan ook de gedachte achter hét roadtripboek On a roadtrip.

Denk jij nu: ‘dat boek wil ik hebben!’. Dat snappen wij heel goed. Helemaal leuk is dat je bij aanschaf van het boek een kortingscode krijgt waarmee je 20 euro (de waarde van het boek) bespaart op je volgende huurauto. Eigenlijk krijg je daardoor het boek gratis, wie wil dat nou niet? Via deze link kun je On a roadtrip aanschaffen: bol.com. Ook zullen we je in onze toekomstige blogs regelmatig tippen over plaatsjes, bezienswaardigheden en routes die je niet mag missen!

Ik neem het boek overal mee naar toe om nu alvast inspiratie op te doen voor een toekomstige vakantie. Over welke bestemming wil jij graag de leukste tips (Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Kroatië en Frankrijk)? 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.